Šta je novo?

Sta mislite

tarantula

Slavan
Učlanjen(a)
12.10.2008
Poena
301
Ovako treba mi pomoc sto se tice graficke :D

Da li se isplati za ATI x1600pro agp 512mb DDR2 dati 120 km tacnije 60 evra. Da li se isplati da se za te pare kupi ta graficka :)

I naravno koliko bi mogla da posluzi, da li se mogu igrati igre tipa: Crysis, GTA 4 ne znam vec i sta ima :smash:

Mozete preporuciti i bolje ako su isplatljivije od ove varijante ali nemojte samo preporucivati neke od 100 evra pa navise :banana: interesuje me samo da li za ove pare vredi kupiti ovakvu graficku i kakva bi bila sto se igrica tice :D

Da li vredi stvarno ne znam ali sam u jedno siguran, zaboravi na Crysis a pogotovo na GTA 4.

Ne isplati se, a razlog toga je shto si nazhalost tu gde jesi pa nemash neki izbor. Ako imash onda juri neshto iz "suprotnog tabora". Evo pogledaj ovamo oglase neki chovek prodaje valjda 7600gs za 30e.
AGP grafika:
- Gigabyte 7600gs, 256mb ... 30e

Ako bude zheleo da ti shalje u RS svaka chast ako ne, chuvao bih ja pare za ceo upgrade jer sa tom se necjesh naigrati. Zhao mi je ali bolje biti iskren nego prosipati budalashtine.

Ovako treba mi pomoc sto se tice graficke :D

Da li se isplati za ATI x1600pro agp 512mb DDR2 dati 120 km tacnije 60 evra. Da li se isplati da se za te pare kupi ta graficka :)

I naravno koliko bi mogla da posluzi, da li se mogu igrati igre tipa: Crysis, GTA 4 ne znam vec i sta ima :smash:

Mozete preporuciti i bolje ako su isplatljivije od ove varijante ali nemojte samo preporucivati neke od 100 evra pa navise :banana: interesuje me samo da li za ove pare vredi kupiti ovakvu graficku i kakva bi bila sto se igrica tice :D

Na njoj je Bioschok neigriv, a kamoli GTA4 i Crysis...

Ovo mi je potrebno za rodjaka pa mi treba misljenje da li vredi 60 evra.Mozda bi bila bolja solucija uzeti ovu Gigabyte 7600gs, 256mb. Mada koju god uzeo sigurno ce biti bolja koju sada ima ali takodje predstavlja problem manji izbor AGP-ovih grafickih.
Ja sam takodje imao problema oko izbora graficke jer gde god otisao samo se prodavalo ATI 9600 PRO. Nekako sam nasao HD 2600 PRO koju sam platio takodje 60 evra, ali ne mogu mu preporuciti to kada i sam imam problema sa njom. Pisao sam pre nekoliko meseci oko mog problema ali ni do danas ga nisam resio :smash: trebao bih uskoro :D

Posto ovo ne uzimam za sebe da li je mozda bolje uzeti isto kao i ja ovu HD 2600 PRO, X1600 PRO koje kostaju 60 evra ili Gigabyte 7600gs koja eto moze i za 30 :D
Ili preporucite neku drugu, posto koju god uzeo bice odlicna u odnosnu na sadasnju.

Nazad
Vrh Dno