daniel1988 je napisao(la):Hoće li neko da mi da procenu nekog besmislenijeg thread-a od ovog?
daniel1988 je napisao(la):Dži, fala za brisanje postova. Ne mogu da skapiram kako si mogao da obrišeš poentu ovog threada. Plz vrati
Pogledaj samo šta se ovde samo lupa! Ako smo već kod zaobilaženja, pa zaobođi i ti ovaj offtopic
kovacm je napisao(la):(nije bash vezano striktno sa internetom ali...)
kovacm je napisao(la):ono sto je trebalo da se desi pre 10 godina je prepoznavanje govora
Ovo si rekao kao kad misica prima nagradu pa je pitaju sta joj je vazno u zivotu.kovacm je napisao(la):takodje se nadam da ce projekti poput wikipedia-e postati normalni (svi delimo sve sto znamo), i da ce se paralelno sa njima razvijati ljudska svest: samo svi zajendno mozemo napredovati. i ovo sto sada imamo je vec na zavidnom nivou ali kad 100% naseg sveukupnog znanja bude svima dostupno to ce biti prava stvar!
Skyw@lker je napisao(la):Iskreno mislim da za 15 godina Internet kakav danas poznajemo nece vise postojati. Idalje ce se zvati Internet ali ce biti konceptualno i funkcionalno skroz drugaciji. A na IT sceni ce biti toliko drugacijih i novih stvari pored kojih ce ove danas biti smesne, zastarele i glomazne. Eto mislim da sam dao najtacniju prognozu, tesko da neko moze dati bolju!![]()
dishapaun je napisao(la):Ovo si rekao kao kad misica prima nagradu pa je pitaju sta joj je vazno u zivotu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari