Šta je novo?

Sta mislite o skidanju Nedje sa liste moderatora

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

genuine

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2006
Poena
350
Mislim da je ovo opravdano posto ne moze neko da radi za AMD i da odlucuje sta ce biti na forumu od postova a sta ne... Meni nije ni dao priliku da odgovorim zasto je ATI bio sljam za opengl pod linux-om i drugim sistemima i zatvorio je temu...
Ako hoce da me demantuje neka dokaze da AMD nije sljam pod linuxom i da podrzava opengl spec onakvu kakva je u potpunosti i da je oduvek podrzavao. Najbolje je da me napljuje pa da onda zatvori temu..

Poslednja izmena:
A sta mislis da tebe banuju vecno i da se nikada vise ne pojavis ovde,da niko ne mora da cita tvoje silne gluposti...

Poslednja izmena:
Nazalost genuine je u pravu i za ogl i za linux...
ja se vecito patim sa linuxima jer uvek imam neku amd/ati masinu sa svezim delovima i to zajedno kilavo radi (bar meni, koliko imam zivaca da se igram).
Za ogl imam dobar primer... software koji pravimo kod nas u firmi (vrlo ozbiljan) koristi ogl za grafiku... u praksi se pokazalo da od verzije do verzije drajvera za ati imamo najrazlicitiji spektar problema, od toga da nestaju linije (sto je prilican problem), pa do toga da sw zvekne i izbaci AV u draverima ili bsod sto je jos gore.. uglavnom nista od toga se ne desava sa nv karticama, tako da nam u hw requirements trenutno stoji nv 8600gt or better |)

sa druge strane ona treca prica o cuda, mislim da je to bezveze zasad i kao argument, a da u igrama prica kako je nv zestoko superiorna ne stoji nikako jer ovo sto sam gore naveo definitivno nije ciljna primena za najsvezije graficke kartice.. sto se api podrske tice, ati je uglavnom uvek prednjacio u DX podrsci, koliko mene secanje sluzi..

Nedjo jeste malo subjektivan, ali bez njega bi ovaj forum bio dosadan :D.... Pa zar postoji jos neko ko svoga konja toliko hvali..... Ja sam protiv :wave:

Pa da ali on pljuje na moje argumente i onda zatvori temu da ne mogu nista da kazem...
Za linux pricam iz licnog iskustva posto sam dosta cenio ATI a sa linux+ATI-jem sam muku imao

Yoti || Nedja <=> true

Poslednja izmena:
Aman covece, koje argumente, ali koje? Idi popi lekice, crvene i zute, od zelenih bezi :smash: Sada si bas preterao :mad:

Poslednja izmena:
Pa da ali on pljuje na moje argumente i onda zatvori temu da ne mogu nista da kazem...
Za linux pricam iz licnog iskustva posto sam dosta cenio ATI a sa linux+ATI-jem sam muku imao

Pa otvori novu temu na kraju krajeva...ATI i Linux diveri ;)
Inače, Nedeljko je jedan od retkih koji svoj moderatorski posao radi na veoma pristojnom nivou.
Ne vidim zašto bi se njemu oduzimala titula? On je bio moderator i pre AMD-a...i to dosta dosta pre...

Ja stvarno ne vidim sta tebi smeta cinjenica da ATI kuburi sa drajverima za linux + opengl... da ne govorim o solarisu... jednostavno tako je...

Mislim da je ovo opravdano posto ne moze neko da radi za AMD i da odlucuje sta ce biti na forumu od postova a sta ne... Meni nije ni dao priliku da odgovorim zasto je ATI bio sljam za opengl pod linux-om i drugim sistemima i zatvorio je temu...
Ako hoce da me demantuje neka dokaze da AMD nije sljam pod linuxom i da podrzava opengl spec onakvu kakva je u potpunosti i da je oduvek podrzavao. Najbolje je da me napljuje pa da onda zatvori temu..

Ne ulazeci u to ko je u pravu i sta se desavalo, potez ti je malo pederski za moj ukus. Nije valjda da ti toliko znaci sve ovo da bi se "iscimao" da Nedjo vise ne bude na ovoj ili onoj "funkciji"...

Poslednja izmena:
Ne, ali kad malo bolje razmislim, ako zelimo da forum bude objektivan gde se prepucavamo mi koji smo za i oni koji su protiv recimo zar moderator ne treba da bude takodje objektivan i da samo usmerava i koriguje tok rasprave a ne da napljuvava korisnike i zatvara teme, brise postove i sl...
Koliko se secam Audio je imao tih problema, ne znam da li sa Nedjom ali problem je generalni.. Ako je ovo ATI forumo onda neka se tako i zove

Jao, covek zatvara teme da nebi nastao nepotrebni flejm i da se nebi ista rasprava ponovila hiljadu i prvi put. Pa sta ako radi u AMDu.. Mislim stvarno ste smorili sa tim Intel vs AMD, ATI vs Nvidia..

Chekaj ti radish u Nvidiji, a Nedjo radi u ATI-ju.

Na sve tvoje kudjenje atija, on isto moze da ti iznese kontra argument i tako u krug. To shto shto je moderator ne chini ga manje objektivnim.

Ako ocesh da iznosish argumente otvori novu temu, a ne spamuj neku drugu da bi pravio veliki offtopic.

A nisi ni prvi ni poslednji koji se zali na moderatore. Njihova je poslednja i to valjda treba svima da bude jasno. Kome se ne svidja, neka pali.

Sad bacih pogled na taj "problematichan" tred, i tvrdim da je ovaj tvoj tred klasichno bacanje prostora na disku servera benchmarka, a o bacanju bandwidth-a na ovakve gluposti da i ne govorimo

Eto ja napravim temu da AMD-u pale akcije za 8 posto i da je u problemima jer je izgubio deo trzista procesora i dobijem upozorenje kao offtopic i obrise se tema... Ako je i van trendova, dogadjaja i sl.. pomerite je a ne ovako.... To mi se ne svidja

Ajde vrati se u strip ili crtani film iz kog si izasao... Preterao si ga... Na forumu si nesto vise od godinu dana, a imas 0 (slovima: nula) konstruktivnih postova... U tripu si: Ja radim u nVidiji, ja sve najbolje znam, vi ste boranija... Ili se saberi (popij lekice koje ti je Yoti predlozio), i urazumi se ili idi na jedan drugi domaci forum kome ne bih da pravim reklamu (tj. ES, posto ne verujem da bi razumeo foru). Jer si ga preterao. Samo flejmujes i trolujes... Pogledaj koliko je tema u kojima si ti ucestvovao ZAKLJUCANO...

Infinitus numerus stultorum!

Eto ja napravim temu da AMD-u pale akcije za 8 posto i da je u problemima jer je izgubio deo trzista procesora i dobijem upozorenje kao offtopic i obrise se tema... Ako je i van trendova, dogadjaja i sl.. pomerite je a ne ovako.... To mi se ne svidja

I meni se ne svidja sto skace benzin, sto me je sudija odrapio 22k za minoran prekrsaj, ali ***, moram da trpim... Clanstvo na ovom forumu nije obavezno, niko te ne bije po usima da budes ovde...

Verujem da govorim u ime jednog dobrog dela foruma kada kazem da nikom ne bi nedostajao...

Poslednja izmena:
Ajde vrati se u strip ili crtani film iz kog si izasao... Preterao si ga... Na forumu si nesto vise od godinu dana, a imas 0 (slovima: nula) konstruktivnih postova... U tripu si: Ja radim u nVidiji, ja sve najbolje znam, vi ste boranija... Ili se saberi (popij lekice koje ti je Yoti predlozio), i urazumi se ili idi na jedan drugi domaci forum kome ne bih da pravim reklamu (tj. ES, posto ne verujem da bi razumeo foru). Jer si ga preterao. Samo flejmujes i trolujes... Pogledaj koliko je tema u kojima si ti ucestvovao ZAKLJUCANO...

Infinitus numerus stultorum!

I meni se ne svidja sto skace benzin, sto me je sudija odrapio 22k za minoran prekrsaj, ali ***, moram da trpim... Clanstvo na ovom forumu nije obavezno, niko te ne bije po usima da budes ovde...

Verujem da govorim u ime jednog dobrog dela foruma kada kazem da nikom ne bi nedostajao...

Voli nesretnik da pise u svakoj temi,meni je najsmesnije kada lupeta u sobi "mreze" kada daje savete "zasto ne radi Hamachi?" i ona druga tema gde opet lupeta o fiksnim ip adresama i visti :d

Poslednja izmena:
Hoces da kazes da je u redu da Nedja brise postove u kojima amd ne izgleda lepo kao onaj u kome su mu pale akcije za 8 posto koji je odmah nestao a ja sam dobio upozorenje a da pri tome stoji i dalje nvidija je u problemima.... poenta foruma je objektivnost i pravo svakog da iznese ono sto misli..

Prijatelju nula konstruktivnih postova !@#$% Pogledaj teme tj. moj tutorijal o elektronici , ili savete za programiranje 3d igara i sl...

Poslednja izmena:
cc13.. Objasni sta sam to lupetao o fix adresama u visti?

Poslednja izmena:
@genuine

Tema je u stvari bila o winXP
Nevezano za vistu,Pricao si kako nije logicno da u firmama postoje fixne ip adrese jer npr. ako za google ukucas www.google.com umesto da kucas 72.14.215.104 ,zasto tako ne bi bilo i u firmi? zasto bi se mucio sa ip adresama?
Naveo si jedan primer koji tebi ne odgovara (pristup nekom drugom racunaru) A u stvarnosti to bas nije tako,zavisi kakva je mreza i cemu sluzi,sta ako ti treba neko kompleksnije rutiranje u mrezi? ima tu jos i 1000 drugih stvari,ne mozes tako da generalizujes stvari samo zato sto tebi zvuci logicnije.

Poslednja izmena:
Bench je dovoljno velik da moze da radi bez par chlanova, tako da kome se ne svidja ... Moderatori su iskljuchivo briga admin team-a i trebao si se adminu obratiti ako imash nekih primedbi na rad modova, a ne praviti paradu ovde od toga (chak i ako ti odgovori znachi da ga jednostavno nije briga shta mislish i to je kraj rasprave).

Poslednja izmena:
off topic firma ima 500 racunara i broj racunara je promenljiv kad ukljucim laptop hocu da mi radi a ne da moram da molim nekog da mi da ip adresu.. i necu da mi ip adresa govori sta smem a sta ne smem... ime je sinonim za ip adresu => ime je bolje nego ip adresa.... sve sto mora da bude fixno moze bez problema... to je moje lupetanje...

ma nedjo ce najveovatnije da obrise temu, ili cete vi jos malo da mene napadate umesto da razmislite o objektivnosti foruma...

@genuine
Stvarno si počeo da preteruješ.Nedjo je jedan od boljih moderatora na ovom forumu, jeste pristrasan ponekad, ali ti si sto puta gori.To što je neko moderator ne znači da on ne može da iznosi svoje lično mišljenje.Ako ti u svakoj temi možeš da hvališ firmu u kojoj radiš, valjda može i on da ti odgovori.

@ostali
Ova tema je glupa i treba je zatvoriti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno