Kolik ose ja secam to se desilo u NV temi...tako da je sve to off, a i chini mi se da je Nedjo chak i napisao da se otvori nova tema pa ce se razglabati koliko god hocesh o tomeSpeeder je napisao(la):Jedan od primera je i ovaj post, nakon kog je zasluženo dobio kritike mnogih članova, da ne iznosi nikakve argumente, već samo sudi.
Ja uopšte nisam zalazio u to da li je u tom postu Nedjo bio u pravu, prosto ne razumem se dovoljno u te stvari i nikako ne mogu da sudim. Ali ono što je meni i drugim članovima smetalo je što u tom postu nije bio ni jedan jedini argument, a kada vidiš takav post, teško je razlučiti da li ga piše neko ko se odlično razume u to, neko objektivan ili ga piše fanboy. U tome je bila moja poenta.BAsh edukativan post si naveo. Choek zhiveo u zabludi i Nedj ga izveo na pravi putKontam da Nedjo o datoj temi zna mnogo vishe od vecjine koji lupetaju razne gluposti....
Ja uopšte nisam zalazio u to da li je u tom postu Nedjo bio u pravu, prosto ne razumem se dovoljno u te stvari i nikako ne mogu da sudim. Ali ono što je meni i drugim članovima smetalo je što u tom postu nije bio ni jedan jedini argument, a kada vidiš takav post, teško je razlučiti da li ga piše neko ko se odlično razume u to, neko objektivan ili ga piše fanboy. U tome je bila moja poenta.
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1495426&postcount=47
bio je i ovaj post u toj temi(koja nosi naslov "nVidia u problemima" i trebalo je da se bavi situacijom u kojoj se nV nalazi trenutno a ne ARHITEKTUROM ATI KARTICA!!!)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari