Šta je novo?

Sta mislite o Samsungu 29"-Plano

cholak

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2002
Poena
620
Dakle sta mislite o doticnom,cena mu je oko 370 e,ima li sta bolje u toj cenovnoj klasi sa flat ekr.

pazi navedi bar model
Ja generalno o samsungu mislim "sve najbolje"
Salu na stranu,ja sam planirao da uzmem Samsunga za sebe...ali cu ipak Sony

Bolje da ti kaze neko ko ga koristi

Pa model je onaj od 370 eura :D ,salim se,pa ne znam mu tacnu oznaku ali za 370 eura sigurno nema 5 modela.

verovatno znaci najjeftiniji.
Ako ima 100Hz uzmi a ako je na 50Hz uporedi i sa ekvivalentnim LG

Neznam sta da ti kazem malo sam se razocarao u Panasoic,Samsung i LG jer im slika neprihvatljivo puno dishe

Toshiba je po tom pitanju najbolja.Imas u BG elektroniku na Bulevaru

Jok ovaj je 50hz.U svakom slucaju bih pre uzeo toshibu jer cini mi se da oni i dalje svoje tv-e stancaju u Japanu,e sad je pitanje cene,da li za tu lovu ima Flat 72 toshiba.

ja imam doticni samsung, i veoma sam zadovoljan :banana:

Jesi li ga testirao nekim monitor testom?I je li istina to za ogromno disanje slike,tj. da ima ocajan visokonaponski trafo?

cholak je napisao(la):
Jesi li ga testirao nekim monitor testom?I je li istina to za ogromno disanje slike,tj. da ima ocajan visokonaponski trafo?

Ne znam, nisam probao

ma nema bre potrebe za testiranjem,golim okom se jasno vidi

Pa znaci, to kada se vidi golim okom nije da dise nego pravi promaju :trust:

hoces da ti pokazem to kako izgleda,ni ja nisam znao za tu "pojavu" do pre par godina,dok mi jedan lik nije ukazao na to...
Pusti neki kanal gde se smenjuju tamne i svetle povrsine,videces da logotip kanala dishe ili jos boje ukljuci meni dok je tamnija slika na tv videceh kako se slike pomeri za prst

A kakav je onda ovaj NEO sa ravnim ekranom,znam da ga prave Kinezi,a nacuo sam da ima philips/lg ekran,cenom je jako povoljan e sad ako dise i on koliko i samsung plano,onda mi je bolje uzeti jeftiniji-NEO.Ajde utisci,ko ima NEO TV?

Neo ima moj prvi komsija,evo pre 15 min sam bio kod njega da vidim kakav je da bi ti odgovorio na pitanje.29" slika mu dishe naravno,lik za to nije ni znao dok mu sada nisam pokazao sta je to pita me dal da ga vrati posto mu je pod garancijom,a ja mu kazem da je to manje vise normalno za televizore(i moj dishe).Posto nisam imao prilike da vidim Samsung i Neo jedan pored drugog nemogu da ocenim koji vishe dishe.Ali sam imao prilike u Eltimu da vidim Sony i Samsung jedan do drugog,i video da je razlika ocigledna,mada i Sony dishe (ali manje).Toshiba je jedini brend na nasem trzistu ciji televizori(za sada) nedishu.

A oko Nea,slika je manje vise dobra,ustvari dobra (bolja nego na mom Orionu iz 97),tv izgleda lepo splja...eto toliko od mene

Onda cu najverovatnije uzeti NEO,jer za te pare nema bolje.Davati dodatnih50 eura za S.plano je glupo em je ruzniji spolja a i njemu slika dise,a kvalitetom ne odskace od NeO tv.Nego Stefane daj samo pitaj komsiju koliko je garancija.Jos da je 3 god pa veselo :wave:

Nazad
Vrh Dno