Šta je novo?

Sta mislite o Samsungovom 959 NF???

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Sta mislite o ovoj samsungovoj 19-ici ? Zanima me koliko osvezavanje ima u 1280x1024?
Odlucio sam da umesto nove makine kupim dobar monitor.
Zanima me i koji bi 21" monitor preporucili i koliko bih morao da se otvorim za tako nesto?:wave;

luka.l je napisao(la):
Sta mislite o ovoj samsungovoj 19-ici ? Zanima me koliko osvezavanje ima u 1280x1024?
:wave;

Osvezavanje je 100 Hz. Ja ga posedujem i garantovano radi. A sto se tice samog monitora moram kazati da sam ocekivao malo vise , ali opet mislim da i malo preterujem , jer to je ipak 19'' od 950DM (manje-vise) , ali je ipak najbolji monitor gledajuci odnos cena performanse.

O ovome se vec nekoliko puta raspravljalo, upisi u search 959 i dobices nekoliko threadova na tu temu...

Ukoliko izostavimo male probleme oko geometrije slike monitor je sasvim dobar, najbolje bi bilo da ga pogledas kod nekog pre kupovine.

Otvori cetvoro ociju kad kupujes, video sam primerke (i imao jedan takav 1 dan) koji imaju ocajnu geometriju. Al' ko sto kaze Amon_Ra koliko para toliko i muzike... Ako hoces bolje pogledaj neki ViewSonic ili Iiyama iz vise klase.

Alexandar je napisao(la):
Otvori cetvoro ociju kad kupujes, video sam primerke (i imao jedan takav 1 dan) koji imaju ocajnu geometriju. Al' ko sto kaze Amon_Ra koliko para toliko i muzike... Ako hoces bolje pogledaj neki ViewSonic ili Iiyama iz vise klase.

Takodje sam se zeznuo prvi put i morao da menjam monitor jer mu je geometrija bila ocajna i sad je OK , ali ako ti lova nije usko grlo uzmi ViewSonic oni su stvarno best of the best ali zato i kosta oko 1400DM ali se isplati apsolutno!!

E bre pa nije nenormalan da daje 1400 za taj monitor, pa i ako bi imao tu lovu mnooogo bi mu bilo bolje da uzme 17" TFT.

Samsung rulez.Cini mi se da je odlican izbor Samsung 757nf.

Nazad
Vrh Dno