Šta je novo?

Kućna multimedija Sta mislite o ovom modelu TV-a? 80k din

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ništa posebno,ako koristiš webOS i hbo max aplikaciju baguje ko nezdrav...Ostalo radi.
Oko samog tv-a i ekrana kazem osrednje,ništa specijalno.
Možda bi iz ovog ugla otišao na Samsung Q60b u toj cenovnoj klasi,par hiljada skuplji.
Ali što se tiče te radnje oprez,da nije izložbeni,imaju naviku .

Taj tv dolazi i sa VA i sa IPS panelom. Meni se vise dopada slika sa VA, ako uglovi gledanja nisu veliki.
Ova tehnomanija 120.000 cena je laz. Na eponudi ga ima par radnji izlistano za manje novaca i od ovog sa 'popustom'. Modeli 783 i 763 treba da su identicni, ipak proveri. Mogao bih se zakleti da mi je nedavno izletela reklama i za 65" model za oko 80k. Sad ne nalazim.
Ja imam 50nano783qa i zadovoljan sam. VA panel je. TV gledam preko eon aplikacije. Na samom pocetku sam pustio par 4K klipova sa YT i slika izgleda dobro. Odgledao sam nekoliko filmova, nekoliko kosarkaskih utakmica i nisam nasao zamerku. Gledanje pod 30% je bas isprana slika. Stvar sam resio nosacem.

Pogledaj Hisense U7QF i ove mini LED. Mislim da se moze dobiti vise (po specifikacijama) ako ti je do toga. LG je (meni) obicno dobar plug&play uredjaj koji radi bez gimnastike i kad sam uzimao dobio sam 5 godina garancije.

Nazad
Vrh Dno