Šta je novo?

sta mislite o ovoj kombinaciji?

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
uzeo sam prije godinu dana receiver PANASONIC SA-HE7, zvucnike JAMO E470, dvd AIWA XD-DV480 e sad me interesuje posto u kompjuteru imam oko 5000mp3 pjesama i CREATIVE PCI128 zvucnu da li bih sto dobio na kvalitetu zvuka ako bih kupio npr live 5.1
dalje razmisljao sam da uzmem jos i neki aktivni woofer pa me interesuje preporuka za neki jeftiniji koji bio obavljao svoj posao u sobi od 15m2 :)

Kad vec trazis misljenje...

Zao mi je sto to moram da ti kazem, ali debelo si se zeznuo za zvucnike. (osim ako ih nisi dobio ekstra povoljno) Osmice iz tih zvucnika su teske po 600g, imao sam ih u ruci. Ko razume, shvatice. (pomoc: normalno su min. 1,5kg. Monacor SPH-210 - 2,2kg). Znaci PREMALI magnet. O ostatku da ne pricamo: konusni visoki??? kutije te velicine od 10 kg???

Sto se tice Subwoofera, bez 250 evra, nista sto iole vredi.

poz.

Delija je napisao(la):
Kad vec trazis misljenje...

Zao mi je sto to moram da ti kazem, ali debelo si se zeznuo za zvucnike. (osim ako ih nisi dobio ekstra povoljno) Osmice iz tih zvucnika su teske po 600g, imao sam ih u ruci. Ko razume, shvatice. (pomoc: normalno su min. 1,5kg. Monacor SPH-210 - 2,2kg). Znaci PREMALI magnet. O ostatku da ne pricamo: konusni visoki??? kutije te velicine od 10 kg???

Sto se tice Subwoofera, bez 250 evra, nista sto iole vredi.

poz.

to sto kazes za magnet je tacno i meni je bilo cudno za taj zvucnik mali magnet ali mislim da svoj posao obavlja odlicno barem u svojoj klasi jer za te pare (tada 175e) nije bilo nista (u Podgorici) sem SONY mada je po mom misljenju jamo bolji pa sam ga zato i kupio

Vrh Dno