Šta je novo?

sta mislite o ovoj grafickoj?

O toj grafici ne mislim NISTA.
Za te pare bolje idi na 3850 256mb/512mb sa dd3 memorijom ili neku drugu u toj klasi. U svakom slucaju razmisli i o polovnoj 4850 za 60-70e sa kojom ces moci da se igras. Ovu sto si naveo, nema ni reci o bilo kakvom igranju.

Ova ti je cak i bolja http://www.gigatronshop.com/products/show_product/16347/10 .skuplja je od te za 300 din, a ima i jeftinija single ista takva, samo drugi proizvodjac.

Poslednja izmena:
gledaj da uzmes 4670 sa ddr4 memorijom,ako nista onda ni ddr3 nije losa..

Ta ti je bolja karta od svih do sada pomenutih. Evo decko je prodaje polovnu, za koju ne verujem da je radila vise od par meseci. Ja bih mu poslao pm i video koliko trazi za nju! Ako je ok cena uzeo bih bez razmisljanja 4770. Sa njom ces se lepo naigradi. Ostatak konfe je ok.

znaci imam napajanje za nju?

u winwin kod mene u gradu kosta tacno 9000din dokle je on prodaje skuplju.

a ako bih uzeo graficku i promenio maticnu i stavio asus p5qc jel bih imao neki problem oko napajanja??

drugar jedan mi kaze da nije dobro da stavljam 4770 zbog procesora i napajanja. procesor mi je inte;(r) penitum 2.6ghz a napajanje msi 400w. sad sam video koja je marka

kupi ti prvo normalno napajanje, lako je za grafiku posle

Iste su po performansama. Razlika je 5% u korist jedne ili druge. E sad ja bih isao na onu koja je jeftinija, pod uslovom da ne gledas koja vise trosi ili manje.

Vrh Dno