Šta je novo?

STa mislite o mercury MP3-PLAYERU

hodac

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2002
Poena
604
Cuo sam da dobro cita diskove, sto mi je najbitnije, da ima punjivu bateriju, da moze da pusta i filmove (Ne treba mi ni za sta).Ok, ima li ga neko i kakvi su utisci.Vidim da je veoma malo novca, pa me zanima valja li sta, jer sam ja razmiljsjao i o fanky waitec-u, za koji treba da dodam jos 50 evra.

Znas kako se kaze : Malo para, malo vredi.
Ne znam kako ljudi to do sada nisu naucili.
Uostalom, s obzirom kako su im kompjuterski
zvucnici nikakvi, verovatno im je takav i player.

Hm, hvala, ali me zanima jesi li ga probao ili govoris generalno, ni ja ne volim da kupujem jeftine stvari , ali sma cuo od nekih ljudi pozitivne kritike, kako o radu baterije, tako i o reprodukciji, mislim da je malo 50 sekundi, no ono.

Pa, ne znam. Sve to zavisi sta trazis od uredjaja.
Ljudi se loze na tehnicke karakteristike features etc.
a na kraju shvate da je najvazniji pouzdan rad i dugotrajnost
uredjaja, a to jeftini uredjaji nikada nisu imali.
Ako hoces, ti sacekaj 2 godine, pa pitaj sve vlasnike
tih uredjaja kako su radili tokom te 2 godine i
koliko je tih uredjaja jos u funkciji, pa napravi statistiku.

Pazi, znaci opet pricas generalno, ja sam trazio utiske ljudi koji ga imaju.
a EN PRICU o razlogu kupovine skupih stvari.

Ok , i jos nesto, zelim savet pri izboru waitec fanky ili navedi player, u sustini zelim dobro reprodukciju, dugo trajanje baterija, i da se player ponasa kao punjac za iste (Imaju oba modela).

notax je napisao(la):
Znas kako se kaze : Malo para, malo vredi.
Notax, nisam audiofil, ali kako ono bese ide: "kol'ko para, tol'ko muzike"? :mrgreen: :D :D

Evo ja ga imam. Radi svoj posao, nista extra, nista spektakularno, radi po specifikaciji. Jedino mu je antiskip za audio cd nikakav, tj. bas i ne radi. Kao mp3 plejer radi perfektno. Za te pare i predobar :)

A koliko kosta i gdje ima da se nabavi?

Nazad
Vrh Dno