Šta je novo?

Sta mislite o Hooligans???

• Začetnik teme Sonic
  • Datum pokretanja
S

Sonic

Guest
Sta mislite o ovoj igrici?Da li izaziva nasilje kod omladine i da li bi vi zabranili ovu igricu???

Ideja je cool, ali sama igra sux. Da je iradjeno kao neka simulacija, a ne kao RTS bila bi fenomenalna, a ovako sam plagijat na ostala RTS chuda, koja su i vishe dosadila, sobzirom na broj istih. Nichu ko pechurke posle kishe!

Sonic je napisao(la):
Sta mislite o ovoj igrici?Da li izaziva nasilje kod omladine i da li bi vi zabranili ovu igricu???
Ma daj, kakvo nasilje. Ova igra je beba u odnosu na neke. A o zabrani da ne pricamo. Inace, moze da prodje, ali kod ljudi koji cesto idu na tekme:p .

police je napisao(la):
Ma daj, kakvo nasilje. Ova igra je beba u odnosu na neke. A o zabrani da ne pricamo. Inace, moze da prodje, ali kod ljudi koji cesto idu na tekme:p .

Ako nisi znao ova igrica je zabranjena da se prodaje u Engleskoj i u jos nekim drzavama Evrope.Da li znas kako da predjem 6. misiju!!!boom

Igra je stvarno orginalna a stvarno je glupo sto su je zabranili.Inace sigurno ima veliku popularnost kod pravih huligana koji vezbaju na njoj pred utakmicu.:D

...Sve to mada mislim da su "Gangsters 2" bolji...

Djole je napisao(la):
...Sve to mada mislim da su "Gangsters 2" bolji...
S' koje si planete?
Meni Hooligani rulaju a gangstere sam presla da 5-og nivoa kad me smorilo, dosla sam u Hooligans do 7-og nivoa!
P.S. Nije me jos smorilo!

Sonic je napisao(la):
Ako nisi znao ova igrica je zabranjena da se prodaje u Engleskoj i u jos nekim drzavama Evrope.Da li znas kako da predjem 6. misiju!!!boom
Iskreno, nemam pojma. Sto se tice nivoa, dotle sam i ja stigao, pa sam se onda po obicau smorio i prestao sa igrom. Imam druga koji stigao cini mi se do osmog pa cu ti javiti ako saznam.

Ima thred za 6-tu misiju (Nemce), tu je i odgovor ( mrzi me da trazim!
P.S.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Sonic

Ako nisi znao ova igrica je zabranjena da se prodaje u Engleskoj i u jos nekim drzavama Evrope.Da li znas kako da predjem 6. misiju!!!
--------------------------------------------------------------------------------

:)

Nazad
Vrh Dno