E epp Čuven Učlanjen(a) 31.08.2001 Poruke 99 Poena 609 26.11.2003 #1 Imam sansu da zamjenim Asus A7V600 samo za Epox 8KRA2+ kod ovih gdje sam kupio masinu. Sta mislite da li se to isplati? Pozdrav
Imam sansu da zamjenim Asus A7V600 samo za Epox 8KRA2+ kod ovih gdje sam kupio masinu. Sta mislite da li se to isplati? Pozdrav
V Vladd Guest 27.11.2003 #2 epp je napisao(la): Imam sansu da zamjenim Asus A7V600 samo za Epox 8KRA2+ kod ovih gdje sam kupio masinu. Sta mislite da li se to isplati? Pozdrav Kliknite za proširenje... Jel to "sifra" ... VIA za VIA-u :beat: Iskreno, kad god trgovci nesto "pristanu", meni sumnjivo. Ne mislim na kvalitet ploca, vise na opremu i naravno, razliku u ceni.
epp je napisao(la): Imam sansu da zamjenim Asus A7V600 samo za Epox 8KRA2+ kod ovih gdje sam kupio masinu. Sta mislite da li se to isplati? Pozdrav Kliknite za proširenje... Jel to "sifra" ... VIA za VIA-u :beat: Iskreno, kad god trgovci nesto "pristanu", meni sumnjivo. Ne mislim na kvalitet ploca, vise na opremu i naravno, razliku u ceni.