Šta je novo?

Sta mislite o Blueberry Sw m30?

Srecko

Cenjen
Učlanjen(a)
05.07.2010
Poena
150
Kupio bih ove zvucnike.. cena niska, cini mi se da su od medijapana lep izgled... sta mislite kakvi su jel vrede... video sam neke komentare ljudi kojih poseduju te zvucnike i vecina je zadovoljna... pa me interesuje sta vi mislite??? I da slusam tehno i house, i pomalo repa... u principu sve slusam sem metala i hard core... rako da mi nisu vazni oni visoki tonovi ...

Ne moras pisati isto u obe teme, opredeli se za jednu. Evo moze i u redu je pisati u ovoj tvojoj :) ..

Tweeter je fakticki zvucnik koji svira visoke tonove. Kod onog Microlab-a jedan zvucnik pokriva i srednje i visoke. U principu je bolje kada po jedan zvucnik pokriva po jedan spektar - niske, srednje i visoke tonove. Po toj nekoj "logici" bi onda rekao da bi Blueberry trebao da svira bolje od Microlab-a. Ne mora da znaci, sve zavisi kakvi su drajveri u tim kutijama tj. koliko su dobri ..
Ukoliko si u dilemi sta uzeti za te pare, vrati se na onu temu pa procitaj misljenja drugih :)

Poslednja izmena:
pa meni kako se ceni samo jedan ili dva clana su culi bas te zvucnike,a za microlab kazu da su dobri zato sto su (samo) te culi... mene interesuje da ljudi komentarisu o ovim zvucnicima, koliko su zadovoljni ili obrnuto...

Ja sam imao / imam priliku da slusam skoro sve modele od M20 do M30.
Inace je Blueberry Microlab sa drugim imenom.

Sa svim ovim kompletima treba imati mere i moze da se dobije dosta dobar zvuk ( u odnosu na cenu / klasu kojoj ovi zvucnici pripadaju ).
Nisu predvidjeni za "odvrtanje do kraja" jer tada dobijas samo ( nesnosnu ) buku.

Nazad
Vrh Dno