Šta je novo?

sta mi predlazete .....kucni bioskop

saskons

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2005
Poena
309
poz

sta mi predlazete da kupim do 160 eur kucni bioskop...bitno mi je da ima fm radio ,da se dobro chuje (glasan),i da su bar dva zvucnika stubna...

baci sam oko na 5.1 zvucnike xwave maestro 2,al se ne uklapam sa cenom za dvd plejer :wall:

ili vasa iskustva sa uredjajima koje vi imate...i kako ste zadovoljni

uh, veruj mi, 300w je previshe i za maestro, podeli to sa 6 :) Ja nisam ljubitelj takvih 5.1 sistema, bas im uvek previshe brunda, al` nekako mi je taj maestro bolji od geniusa...imam ga na spratu, OK je. Dok mi se onaj ultra hvaljeni genius ama bash nije svideo...maestro ima mnogo mekshi zvuk

uh, veruj mi, 300w je previshe i za maestro, podeli to sa 6 :) Ja nisam ljubitelj takvih 5.1 sistema, bas im uvek previshe brunda, al` nekako mi je taj maestro bolji od geniusa...imam ga na spratu, OK je. Dok mi se onaj ultra hvaljeni genius ama bash nije svideo...maestro ima mnogo mekshi zvuk

znaci 50 w :)
ma ja se namerachio na taj xwave maestro 2 a sada zena oce ovaj sto nam nash drug gvlada napisah SAMSUNG HT-THX22 zato jer joj lepshi a ima i dvd player,al nema display na vuferu, sada neznam kolko je to jako....al da vam kazem ima moj komsha neki QUADRO 300 :p sva 4 kom zvucnika stubna ,pa kad god odemo na kafu uvek se folira i pojacava do daske da mi pokaze kaku on ima zver ,xaxaxaa,pa bi ja isto da kupim nesto al da ne proplivam....;) da nebude neki veci krsh od njegovog,a budzetom sam ogranicen :)
Mada negde sada procitah da ako ima oznaku THX da je neka licenca prave snage koje pise,e sad dal je to istina.....*** :)

i sta sada .............hehe

Poslednja izmena:
THX je licenca ne snage vec kvaliteta zvuka i to neces naci na jeftinijim uredjajima, cak najjeftiniji je Logitech Z-5500 koji duva sve pomenute sisteme. THX garantuje da dobijas zvuk kakav je zamisljen da bude bez izoblicenja, tacno je da se i ta licenca placa ali Lucas nece to dati bilo kome jer itekako pazi na svoju reputaciju. Za ono sto si ti naveo dao sam uredjaj koji ima ispunjene sve zahteve. Za drugi novac imas druge sisteme. Ne mogu ti reci koji uredjaj daje bolji zvuk prema tvoj uhu, ali za taj novac da ima i dvd i radio i 5.1 i decodere bolje od Samsunga neces naci.

Poslednja izmena:
THX je licenca ne snage vec kvaliteta zvuka i to neces naci na jeftinijim uredjajima, cak najjeftiniji je Logitech Z-5500 koji duva sve pomenute sisteme. THX garantuje da dobijas zvuk kakav je zamisljen da bude bez izoblicenja, tacno je da se i ta licenca placa ali Lucas nece to dati bilo kome jer itekako pazi na svoju reputaciju. Za ono sto si ti naveo dao sam uredjaj koji ima ispunjene sve zahteve. Za drugi novac imas druge sisteme. Ne mogu ti reci koji uredjaj daje bolji zvuk prema tvoj uhu, ali za taj novac da ima i dvd i radio i 5.1 i decodere bolje od Samsunga neces naci.

pre svega svima vam zahvaljujem jos jednom sto ocete da mi pomognete savetima i sugestijama
zbuni me to sto taj samsung sto si ti predlozio ima oznaku THX-22,sada kvalitetniji zvuk onako,bitnija mi je jacina da nadjacamo komshu :),razlika jeste u dvd-u ,(e sada za 2500 dindzi skupicu pa cu dokupiti),a uglavnom skoro svi imaju fm...al nemaju vtf ,ili usb...e sada trebo bi mi neko ko je sluso ovog samsunga ...da mi kaze kao radi ...

To na tom Samsungu nije THX logo vec naziv modela da podseca na to. THX sertifikat se posebno naglasava u specifikacijama i on se nigde ne spominje na tom modelu. Kazi svoj max budzet pa videcemo sta ima da se nadje za taj novac. Kupovina zasebnih komponenti premasila bi tvoj budzet koji si prvobitno naveo. Samo neki niskobudzetni modeli dvd playera imaju ugradjeni radio. Uredjaj se nikada ne kupuje da bude glasniji od komsije nego da zadovolji sa zvukom. U toj varijanti kupi svadbarske zvucnike i srusi kucu sa njima, hehe.

Poslednja izmena:
To na tom Samsungu nije THX logo vec naziv modela da podseca na to. THX sertifikat se posebno naglasava u specifikacijama i on se nigde ne spominje na tom modelu. Kazi svoj max budzet pa videcemo sta ima da se nadje za taj novac. Kupovina zasebnih komponenti premasila bi tvoj budzet koji si prvobitno naveo. Samo neki niskobudzetni modeli dvd playera imaju ugradjeni radio. Uredjaj se nikada ne kupuje da bude glasniji od komsije nego da zadovolji sa zvukom. U toj varijanti kupi svadbarske zvucnike i srusi kucu sa njima, hehe.

U brate imammm jedan woofer visine 1.20m a sirine 0.65m sa dva KICKERA od po
350 w ,al mi riknuo snagash ;)

Samo neki niskobudzetni modeli dvd playera imaju ugradjeni radio
pa jeste imaju ih i cak 5.1 zvucni sistemi bez dvd-a..

Uredjaj se nikada ne kupuje da bude glasniji od komsije nego da zadovolji sa zvukom
pa u tom slucaju mogu da me zadovolje i kvalitetne slusalice... :banana:

al mi smo taki narod ocemo sa malo para da dobijemo puno ,posto vidim da se razumes ajde smisli jos koju varijantu do 160 eur pa da pokupujem sta se moze ,jer ako ove parice ostanu ovako potrosih ih ja na gluposti i ostade ja bez mulitimedije
hehhehehee

To sto su 5.1 sistemi, razni kinezi i tako nesto sa radiom..... bezi od toga ako i dalje zelis bolji zvuk. Nijedan brendirani player poput Yamahe, Sony, Samsunga, Pioonera nema player sa ugradjenim radiom. Ili se kupuje posebna komponenta ili AVR ima ugradjeni. Pa ne mogu slusalice da zadovolje zvukom, vec zato postoje zvucni sistemi koji kostaju kao automobil. Daleko da nista ispod toga ne valja ali pricamo o kvalitetu. Narocito u svetu muzike nema za malo para puno vec koliko para toliko muzike. Za 160e onaj sistem je najbolje resenje.

E sada mi dodje drug i kaze da je neki panasonic rt-250 zakon,al kosta 185 eurica,znaci 25 vishe od onog sto ja imam... :)
kaki je taj ?

nisam napiso dobar model...prava oznaka je Panasonic SC-PT250E-S

sta mislis ti gvlado o ovom sad da uzmem samsung ili ovaj panasonic

da li imaju neke ulaze za recimo za komp.....
sat je kvalitetnije i jace u izlaznoj snazi
znam da sam dosadan al sta cu :)

Koliko sam ja video u tom nekom cenovnom rangu Samsung HT-TX35 je bolji ali je 19k din http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09027439
ovaj Panasonic je 18k din http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09028147.
Sto se tice ulaza oni ako imaju stereo in to je vrh, nema 5.1 ili dig ulaza a imaju razne izlaze, poput HDMI koji je meni bitan narocito ako se prikljucuje na neki HDTV.
Ako imas neke DVD-Audio diskove Samsung i to podrzava pored USB.
Ti si rekao 185e a u TM je oko 215e sada ne znam gde gledas ili do kojih ti cena dolazis. Ako ti je sve jeftinije za nabavku onda i Samsung moze biti povoljniji od TM.
Recimo uskoro planiram mojima da uzmem Samsung HT-X20 koji je oko 10k din i zavrsavace im sav posao ali meni licno vise nijedni komp zvucnici ne pricinjavaju zadovoljstvo osim Z-5500 koji koristim. Doduse imam i Genius 5.1 3600W u sobi ali samo mi sluzi da brisem prasinu sa njega iako je oko kompa. Za neki skoriji period planiram za moju sobu AVR + komponentski zvucnici cija je cena preko 100k din i sada iako to zvuci kao... skupo to su u stvari jedni od jeftinijih sistema. Za nekih 200e ono bi bio vrh. Reci ti meni pored dvd playera, radia planiras li i komp da povezujes na njih ili ne.

Poslednja izmena:
Koliko sam ja video u tom nekom cenovnom rangu Samsung HT-TX35 je bolji ali je 19k din http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09027439
ovaj Panasonic je 18k din http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09028147.
Sto se tice ulaza oni ako imaju stereo in to je vrh, nema 5.1 ili dig ulaza a imaju razne izlaze, poput HDMI koji je meni bitan narocito ako se prikljucuje na neki HDTV.
Ako imas neke DVD-Audio diskove Samsung i to podrzava pored USB.
Ti si rekao 185e a u TM je oko 215e sada ne znam gde gledas ili do kojih ti cena dolazis. Ako ti je sve jeftinije za nabavku onda i Samsung moze biti povoljniji od TM.
Recimo uskoro planiram mojima da uzmem Samsung HT-X20 koji je oko 10k din i zavrsavace im sav posao ali meni licno vise nijedni komp zvucnici ne pricinjavaju zadovoljstvo osim Z-5500 koji koristim. Doduse imam i Genius 5.1 3600W u sobi ali samo mi sluzi da brisem prasinu sa njega iako je oko kompa. Za neki skoriji period planiram za moju sobu AVR + komponentski zvucnici cija je cena preko 100k din i sada iako to zvuci kao... skupo to su u stvari jedni od jeftinijih sistema. Za nekih 200e ono bi bio vrh. Reci ti meni pored dvd playera, radia planiras li i komp da povezujes na njih ili ne.

:)
ja panasonica imam za 185 eura preko jednog druga a to 15170 dindzi
Ovaj samsung sto ti predlazez bi kupovo u tehnomarketu...isao sam da ga vidim i lepo izgleda ,zvucnici su plastikaneri i veoma su laki,pogledao sa i panasonica jer na insistiranje prodavca koji je rekao da je to mnogo bolja i ozbiljnija sprava u odnosu za samsung,za samsung rece da je nekih 30 wati :)
ostala je dilema izmedju samsunga i panasonica ....u totalnoj sam dilemi...panasonic je svugde skuplji za 2-3 hiljade al imam popust...
ne planiram da kacim komp jer imam dosta dobar 2.1 system...al nije na odmet da skacim nesto ...
e da i panasonic ima usb...neznam dal oba citaju divx i xvid dal, podrzavaju sub tex ...

Poslednja izmena:
Ja bih pre uzeo Samsung, ali to je moje misljenje moras ih naterati jer si kupac da ti ukljuce i povezu oba modela i proveri koji tebi vise odgovara. Sasmung ima i HDMI.

Vrh Dno