djuvecar
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 27.09.2024
- Poena
- 20
Zelim da uplacujem i podizem USDT na ByBit preko P2P transfera, imam nekoliko nedoumica. Sve to prebacujem sam sa sobom, nije poslovanje ni kockanje, tako da ne bi trebalo da imam poreske troskove.
Prakticno pitanje koji racun u kojoj srpskoj banci mi je najjednostavnije da imam za ovu namenu, koju vi koristie npr.? Ima tu par stavki:
Prakticno pitanje koji racun u kojoj srpskoj banci mi je najjednostavnije da imam za ovu namenu, koju vi koristie npr.? Ima tu par stavki:
- Treba da ima elektronsko bankarstvo, da mogu da pratim u realnom vemenu kad stigne uplata da uradim release USDT P2P posiljaocu u okviru onih 15 minuta.
- Treba da mogu da uplacujem na racune kada kupujem USDT preko P2P.
- Kad podizem USDT ja ne mogu da podizem dolar i euro na svom deviznom racunu vec samo dinar? Inace cu morati da idem u banku da dajem izjavu za devizni priliv i placam porez, bez obzira sto to sam sebi saljem. Smem samo dinar da podizem?
- Prakticno koji je najjeftiniji i najjednostavniji nacin za kupovinu USDT na ByBit posto ne primaju kartice srpskih banaka? Do sad sam kupovao USDT na Binance pa prebacim na ByBit. Binance ima ok kurs cini mi se i 1 dolar proviziju na USDT transfer, sto nije puno ako je fiksno.
- Mogu i direktno P2P preko dinara da kupim USDT na ByBit sto nema proviziju ali dzabe kada su kursevi zelenaski, a i donji limit visok najcesce. Ovo je beskorisno u praksi?
- Trenutno imam Intesa Visu Internet kojom kupujem USDT na Binance ali ona nema elektronsko bankarstvo za pracenje, niti mogu da saljem novac na racune. I imam Yettel free nalog kojim mogu da podizem dinar, jel to dovoljno ili da otvorim neki normalan racun u Reifeisen samo za ovo? Ako bih uzeo placeni Yettel sa MasterCard devize bih morao preko bankomata da uplacujem, to mi ne odgovara, preferiram salter.