Lugal
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.06.2007
- Poena
- 319
Pocelo je pre 2-3 dana, u warIII samo zakuca izbaci sliku iz atachmenta hard disk dioda sija jos nekih minut ali se on ne cuje...posumnjano je bilo na hladjenje, kartica je x1600pro silent, stara 2,5 god, pa sam otvorio kucista da malo dane dushom i da vidim da li ima promene, u to sam i formtirao c: i da osvezim i taj deo, jer davno bese...problem je nastavio da se desava npr: muvam se po netu i radi mi TV u pozadini winfast pvr2, posle 10 min sve zakuca kao pre, ali se zvuk sa tva cuje i nastavlja da ide sve ok (sliku ne vidim pa ne znam)...pri bootovanju, ima nekih problema takodje...krene da se zvacu 2 dvd i hard, i beep-a nema i tako nekoliko puta se nesto pale i gase i onda beeeeep beep beep (bash takav zvuk, jedno duze dva kraca) ako sam dobro cuo i zapamtio...neki rest opet i malo vremena mu dam i eto ga sa ekranom...CPU frequncy....blah blah last known good za bios valjda...15 14 13 ...i digne sve ok...
Sumnja je bila na grafiku i hladjenje, ali nakon ovakvog bootovanja i pucanja jednom prilikom startovanja firefox-a bez icega u pozadini...sumnjam na svashta 🙂
Ko zna nek raspali :whip:...znanje je dobrodoslo 🙂
Sumnja je bila na grafiku i hladjenje, ali nakon ovakvog bootovanja i pucanja jednom prilikom startovanja firefox-a bez icega u pozadini...sumnjam na svashta 🙂
Ko zna nek raspali :whip:...znanje je dobrodoslo 🙂