Šta je novo?

Sta kupiti za 300e

• Začetnik teme Začetnik teme limba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

limba

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2005
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
I5 13600k, Jonsbo HX6250
Matična ploča
Gigabyte Z790 UD AX
RAM
32GB Kingston DDR5 Fury Beast 6000 MHz
GPU
SAPPHIRE AMD Radeon RX 6750 XT
Storage
SAMSUNG 1TB M.2 NVMe SSD, 990 Pro
Zvuk
Altec Lansing VS 4621
PSU
Corsair RM750X
Kućište
RAIJINTEK Black with Thetis window
Monitor
HP X27i
Treba mi pomoc oko izbora telefona za drugaricu. Budzet je 300e. Kamera je na prvom mestu. Telefon mora biti nov.

Za nesto malo vise od 300e imas Xiomi Pocophone f1...ima odlicne kamere...ispod 300e imas Xiaomi Mi A2, takodje ima odlicne kamere.. 🙂
U svakom slucaju....xiaomi... 😀
Naravno, ovo je cena za nov telefon preko kupujem prodajem, ili u nekoj radnji u balkanskoj, gde imas 1 godinu garancije...ako hoces da kupis u radnji koja daje 2 godine garancije, Mi A2 kosta nesto preko 300e...ispod toga imas xiaomi redmi note 5

Realno neki Samsung. Gde ti njoj da objasnis ko je i sta je Xiaomi. Midrange Samsunzi imaju dobre kamere, i jos kad vidi sliku na Amoled ekranu bice odusevljena.

Kao best buy za te pare (verovatno hoce iz prodavnice, na KP je jeftinije) predlozi joj Xiaomi Redmi Note 5 4/64 gb ili A2, pa vidi kako reaguje na taj brend. Ukoliko bas nece ili ne mozes da je ubedis ima Huawei Mate 10 lite ili Samsung A6 (2018) ili A6+ sa malo vecim ekranom.

Poslednja izmena:
ma de bre kineza za zensko kad vidi bledunjav ekran i na suncu mora da stavlja saku, za zensko samsung A8 (2018) slike fenomenalne plus ima nesto za nocne slike koje su dobre, ekran ehtra

Nazad
Vrh Dno