Šta je novo?

Sta kupiti u Ulm-u? HITNO!

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
Drugar mi je trenutno u Nemackoj,sad sam se cuo sa njim ali ne znam sta da mi tamo kupi,ne znam ni kakve su cene.Ajde ako neko ima neku pametnu ideju neka javi(ili ako nekom nesto treba),postoji samo mali problemcic :d on dolazi sutra!!!
Tako da do veceras moram da mu javim sta da pazari! POMOC!!! :D

Pozdrav

ZoNi je napisao(la):
hm... btw, da se ne zove (kojim slucajem) Milos?

E bas si od neke pomoci! :D
btw
Ne,ne zove se Milos!
Ajde neki savet vreme ide a ja jos ne znam sta cu... :)

Trebalo bi angazovati nekoga da brise ovakve topice, jer ukoliko ne znas sta ti je potrebno, neka ti nista ni ne donosi :roll:

Recimo, ja ti sada kazem da ti obavezno kupi pigtail sa MMCX na N konektore, ali neke firmirane.....jer je to meni potrebno....glupo, a? :)

PJ je napisao(la):
Trebalo bi angazovati nekoga da brise ovakve topice, jer ukoliko ne znas sta ti je potrebno, neka ti nista ni ne donosi :roll:

Recimo, ja ti sada kazem da ti obavezno kupi pigtail sa MMCX na N konektore, ali neke firmirane.....jer je to meni potrebno....glupo, a? :)

. . . . . .?!? :trust:
**biga ja sam mislio da me neko posavetuje posto mi lik duguje lovu...ali evo nasao se PJ da pametuje......neka bude...brisite post!

PJ je napisao(la):

PJ gde ovoga ima.... ja sam zainteresovan za isti :D

U Ulmu nisu lose kolenice sa kupusom; vajcen pivo uz to...

ZoNi je napisao(la):
hm... btw, da se ne zove (kojim slucajem) Milos?

Ne, nego se zove Johann Gambolputty de von Ausfern- schplenden- schlitter- crasscrenbon- fried- digger- dingle- dangle- dongle- dungle- burstein- von- knacker- thrasher- apple- banger- horowitz- ticolensic- grander- knotty- spelltinkle- grandlich- grumblemeyer- spelterwasser- kurstlich- himbleeisen- bahnwagen- gutenabend- bitte- ein- nürnburger- bratwustle- gerspurten- mitz- weimache- luber- hundsfut- gumberaber- shönedanker- kalbsfleisch- mittler- aucher von Hautkopft of Ulm. :D

p.s. ko ne zna, chuveni skech Monti Pajtonovaca.

Dobro ljudi, oće neko da pomogne čoveku ....

imam ja pametnu ideju - neka sedne u bas i odveze se na izvor dunava, a tebi donese slike.. posle u ps-u namontirash svoju njushku na slike pa se kurchish da si preskocio dunav iz mesta..

Zatvorite thread drugar je vec stigao,zahvaljujem se svima na dobrim savetima :mad: :mad: :mad:

toliko o dobronamernosti benchmarkovaca :D. Mada je thread stvarno odlican.

Poslednja izmena:
Nije tako lako za 6 sati naći na Benchu nekoga ko dobro poznaje Ulm i njegove radnje sa hardware-om. :D

notax je napisao(la):
Nije tako lako za 6 sati naći na Benchu nekoga ko dobro poznaje Ulm i njegove radnje sa hardware-om. :D

Ma,bilo mi je potrebno samo da me neko posavetuje sta je sad jeftino u Nemackoj,nije bitno sto je to Ulm!
Ali nema veze....

Vrh Dno