Šta je novo?

sta kupiti u amerikama

mikav

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2004
Poena
610
ako moze neki link , za vrlo vrlo vrlo povoljnu kupovinu lapa u americi, jerbo ce uskoro praznici pa da drugari ne dolaze praznih ruku
standardna upotreba net, warcraft, eto toliko

http://www.bestbuy.com

gledaj da uzmes nekog asusa ili hp-a sa amd llano i amd diskretnom karticom, platforma koja obecava a za tvoje potrebe vise nego dovoljno, i jeftini su laptopovi..

ali ja bi konkretno gledao da uzmem nesto sa garancijom koju ce mi priznati i u serbistanu :D

edit: izvinjavam se zbog dabl posta, net mi baguje nesto a ne vidim nigde opciju za brisanje posta... ;s

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Evo ti mog iskustva sa kupovinom u USA.
Gledaj da uzmes nesto kad bude akcija za shoping (black friday),to jedan dan u godini kada se kupuje po neverovatnim cenama (akcije).
Ja sam kupovao preko bestbuy jer su bili OK,(zahtevao sam da kutija nije otvarana i dr.) jer su mi oni jedino nudili tu opciju.Ako kupujes u radnji i vidis
model koji te zanima a jos stoji u izlogu mozes dobro da prodjes i da dobijes popust.Sto se tice modela laptopova iz USA oni su daleko bolji od "nasih" modela a
primetio sam i od EU,jednostavno u USA dobijas nesto vise dotatne opreme(npr.pozadinsko osvetljenje tastera) i da nepoverujes bolji kvalitet izrade.Ja sam iz USA doneo Apple Air,HP,Toshibu i Sony.

NI pod razno ne idi u radnje na Black Friday ili Boxing day ili za Bozic (njihov)... poruci online. Isto ima popusta ali radnje su rat race tih dana! Iskreno mislim da se ne isplati postojati u SAD tih dana :D

Inace, osim NewEgg, TigerDirect i BestBuy (zar BestBuy i dalje radi? :D) "prosetaj" i na Provantage.com, amazon.com, Frys.com (ovde jako cesto ima popusta a neki extra popusti su nazalost in-store only a reklamiraju se na sajtu!)...

Nazad
Vrh Dno