Šta je novo?

Sta kupiti od tv lcd-ova?

louderick

Slavan
Učlanjen(a)
10.04.2008
Poena
320
Sta kupiti od tv lcd-ova a da ne bude samsung? budget do 90000.... recimo sony ili panasonic ili sta drugo sem samsunga?

Prvo sto si toliko skeptican prema Samsungu, heh.... drugo navedi makar rastojanje i zeljenu dijagonalu tv i da li mozda razmisljouas i o Plazmi? Za te pare 42" Panasonic PV80 je extra kupovina ako vise volis kablovsku, divx i dvd. Za pravi HD u tom rangu imas FullHD LCD HDTV.

Sve je to relativno, po mom misljenju Samsung je najbolji izbor za cena/kvalitet. Recimo za 80k din dobijas FullHD M86 37" LCD. Reci sada sta najvise gledas, razdaljinu i eto nas.

Koji model LCD-a da kupim od 32 inca sa dobrim odnosom cene i kvaliteta posto se nista nerazumem, samo da nisu preskupi da moram da dizem kredit.

Moja preporuka Samsung 32S81. Ja sam ga pre mesec ipo platio 46000. Od tada ne pratim cene pa ne znam koiko je sada.
Totalno sam zadovoljan. Ako te nesto konkretno zanima pitaj.

Hvala brate napaceni na pomoci, kakva je slika kada se gleda TV program, gde si ga kupio.

Sto napaceni ne kapiram?:trust:
U Tempu a TV program kako koji kanal. Ja sam na Vektoru i kvalitet varira od vrhunskog do ocajnog.......Recimo MTV adria, FOX, RTS 2, Eursport 2, SPortklub, OBN, Discovery, TV1000, FoxCrime, i jos neki su vrhunski bez ikakvih smetnji.
A B92 mi je ocajan, Rts1 onako, Studio B takodje, avala, Metropolis, ANimal Planet, su prosecni.
Ali mozda je na SBB-u bolja sta znam

Zavisi od toga sta gledas i od tvojih navika. Za HD snimak 40" na 3m je cak i malo tu dolaze do izrazaja 50"+ modeli ali ako je standardna kablovska u pitanju, divx i dvd onda je cak i ok varijanta. Ponesi metar u radnju i proveri licno, hehe.

Ako netjes gledati samo hd mnogo je...

de tjes 50 incha na 3 metra... suludo...

Ok je 16:9 film na 32" HDTV na 2+m ali kada se pusti neki noviji naslov koji je siri od wide slike onda se visina filma dodatno smanji i onda je meni 32" malo na toj razdaljini.

Znam za taj "filmsi" odnos...... da ne pocnem da psujem. Zato i kazem za velicinu i rastojanje. LCD nije za obicnu kablovsku tako da onda se i upravljas prema filmovima.

90k din za HD ready LCD, za te pare mozda bolje 42" PV80. Mada moj licni izbor u tom cenovnom rangu bio bi da nadjem jos 15k i kupim 40" F86 za 105k din.

Pomenuo sam za te pare sta je mozda bolji izbor. Ali definitivno ako vise pratis divx, dvd, kablovsku onda Plazma za HD materijal i igrice LCD. Pomenuo sam tu plazmu jer je novija u odnosu na M91, isto je HD ready pa ono... mada moj favorit kada su cene oko 100k jeste F86.

F86 je zakon za tu oko 100.000 din. Ako vec imas 95k, valjda mozes da skupis jos malo (ili sacekas da malko padne cena) i da uzmes F86.
Pa ne znam bas da li mu se isplati da ceka da padne cena.Koliko vidim na sajtu tehnomarketa le40f86 je na nekom specijalnom popustu i akcija traje do 25 aprila.Inace mu je cena bila do ovog popusta 117k.Tako da ce mozda kad prodje akcija da se vrati na prethodnu cenu od 117k.E sad da li ce tako i biti ne znam.Videcemo kad prodje 25 april.

Do pre par dana 32" R81 bio je 49.999din. Ali danas pale su cene 37" i 40" M86/7 modela na 75k i 93k din. Pa odgovor na temu jeste da za 93k din kupi Samsung 40" M86 ili M87 HDTV.

velicina ekrana

Pre godinu dana u TM-u pazario sam lcd LG LE3R za73k.Kada sam ga uplio u mojoj sobi sa 2 metra delovao je ogroman. Posle mesec dana vec mi je bio nekako malen.I ponovicu ponovo,lcd ili plazma bez sat hd risivera je bacanje para.JA sam istog dana kupio pace hd risiver,tada jedini koji se mogao nabaviti u Beogradu(dobra slika los sw)Od pre dva meseca tu je i Kathrein prvi sa podrskom za cs. ps pbogdanovic,sta bi sa tvojim hd risiverom?

Sveto, mogao bi da otvorish jedan topic, i u njemu uradish mini test katheirena :) Jel dobro radi cs? u poredjenju sa dreambox 500 itd..

Na zvanicnom Samsung sajtu pojavila se nova serija LCD HDTV oznake A (A656, A558 itd), interesuje me zna li neko nesto o njima, mozda video i uporedio sa sadasnjom R i M serijom.

Poslednja izmena:
Vrh Dno