pricam iz iskustva jer sam shvatio da sam od retkih koji pikaju original (nazalaost, verovatno zbog cene koja je prepaprena)
a ovo da je cod trash, je bullshitmislim realno, da ga imaš itekako bi ga igrao. ITEKAKO
Ma pusti G!!!-ja, nema smisla raspravljati sa njim o CoDu. Savršeno je jasno da nikada nije ozbiljnije igrao multiplay FPS (što nikako nije mana, jako vajda od "PRO" igranja) i da da pre CoD2 i nije igrao FPS u multiplay. Jednostavno, čovek je vezan za CoD, igrao je sa drugarima CoD u LAN kao što sam ja igrao Battlefield 1942 i usled slabije ponude dobrih ratnih FPSa u mainstreamu (ima dosta igara ali osim Battlefielda sve su manje više bzvz, close combat šuteri su svi trash uključuji najpoznatiji tj. CoD) on i dalje gleda samo CoD igre. Nedostatak recoila mu odgovara zato što ne zna da to može i drugačije da izgleda. Pustite čoveka da uživa u CoDu. Zar ne vidite da je ušo u fazu kada je nešto dobro samo kada je skupo i traži mašinu (a što je grafika prosek to nema veze) i ako ima opasnu reklamu. Takvi obično kupe neki Apple proizvod ubrzo potom. Nadam se da me posle 30te neće zadesiti takva sudbina.
Nije igra loša, mada je glupo što je stalno recikliraju, eventualno dodaju neki bezvezni perk, killstrik i slično. CoD je za run&gun zabavu i mindless pucanje i slično dok BC2 ipak traži više teamplaya da bi se dobila partija. BTW, sto se tiče statistike samo obriši i kreni ponovo :d i eto zabave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari