Šta je novo?

Sta kupiti? (BO ili BBC2)

Nisam ja rekao da nem teamplaya, već da ima manje nego u BC2. Jesam igrao nekih 1-2 sata. Nije mi se svidjelo a kad ti se nešto ne savidi od početka to je to. A igrao sam dosta CoD2,CoD4 i CoD5 MP. Za BC2 znam da recoil nemaju shotguni a za ostalo znam. Još jedan plus je što u BC2 ima malo fizike.

Zaključak: Koju god da uzmeš nećeš se zaye8ati

Ja sam kupio BFBC2 i bukvalno ne mogu ama bash nishta da uradim po pitanju igre. Normalno pricam o multi-u.. Ja em ne umem da se krecem, em nishta ne vidim sve je toliko maskirano da ne moze da se izvali ko je tvoj ko nije.. pukne te snajp sa 1000m a ti kada pucas snajpom pogadjash a oni nikako da padnu.. kretanje u igri je za ono sto sam ja igrao - kriminalno.. linearno.. dakle kretanje u counter strike source-u je majka kretanja u odnosu na ovu igru barem za nas noob-ove koji prvi put sednu za masinu da igraju...

kako se ljudi uopshte dogovaraju za bilo kakve taktike ?? ja igrao i na domacem serveru i na stranim pa to sve ide kao da je sam na svetu i samo gruva.. nema tu bez team speak-a nishta a opet sa druge strane to onda ispada "klanska igra" a ne free fun for all..

ne znam.. pored toga imam i Medal of Honour koja je malte ne identicna BC BF2... radari u obe igre su totalno retardirani.. moguce da su mi dosadile ovakve igre..

COD BO nisam igrao multi u single player-u mi je .. bolje da odigram multi :d

Natovari ti na sebe 40 kg ratne opreme pa da vidim kako da se krećem. Spotuješ neprijetelje sa Q i onda im se pojavi trouglic iznad glave, komuniciras preko team i squad chata, pozeljno sa prijateljima, U giri postoji balistika i treba vježbati sa snajpom i meci ne tižu odmah do mete. MoH je malo sutra identičan BC2, više je CoD

vezbaj da igras i znaces. vezbao sam i ja sa snajperom pa sam posle kidao u snajperisanju

Nazad
Vrh Dno