tvoj provajder ocito veze sa vezom nema ako ga koristi za te potrebeZverBre je napisao(la):Mislim da ti "Taj" win 2003 uopste nije potreban.To je operativni sistem koji je radjen iskljucivo za servere u kucnoj radinosti je maltene ne upotrebljiv.Cuo sam od mog provajdera da se gorko kaje sto je doplatio licencu za upgrade sa Win 2000 server na Win 2003.
he! cisto sumnjam da neko ko je u opremu ulozio oko 50.000 $ i planira da svoj rad prosiri na teritoriju cele srbije nema veze s vezom. Mozda si ti ipak u pravu evo ti njihov mail [email protected] pa im to reci mozda te zaposle kao savetnikaMiroslav je napisao(la):tvoj provajder ocito veze sa vezom nema ako ga koristi za te potrebewin2003 server je odlican, a moze se koristiti i kao desktop masina - treba izvesti par koraka, instalirati dx9 i to je to... ili jednostavno upotrebiti onaj program za konvertovanje win2003 u desktop varijantu
Jel postoji mozda taj text u nekoj elektronskoj formi?ivica je napisao(la):O opisu ovog OS-a imate i u sad vec starom 21. broju Digital!-a. tamo je sve recheno shta i kako je novo u odnosu na win2000server!!
ZverBre je napisao(la):he! cisto sumnjam da neko ko je u opremu ulozio oko 50.000 $ i planira da svoj rad prosiri na teritoriju cele srbije nema veze s vezom. Mozda si ti ipak u pravu evo ti njihov mail [email protected] pa im to reci mozda te zaposle kao savetnika![]()
Miroslav je napisao(la):... ili jednostavno upotrebiti onaj program za konvertovanje win2003 u desktop varijantu
Na vezbama iz Racunarskih mrezaMisha je napisao(la):btw. na kom predmetu se uchi win2k3 server na VETS-u? Operativni sistemi?
Miroslav je napisao(la):ja se zahvaljujem ljudima koji su me podrzali u borbi protiv Zveri
link cu morati da nadjem, video sam ga pre nekih mesec-dva, ali nisam skidao... ako nadjem, postujem
salac je napisao(la):E moj Ivice ..... video bi ti sta je klanica da sam ja dosao da ti drzim OS na skoliMnogo su me cimali da ucim vas pacere linuxu
Ne bi ti meni decko polozio taj ispit dok ne sredis postove na forumu![]()
![]()
ja je napisao(la):Moze li neki link koji bi rekao nesto detaljnije o tom prevodjenju u desktop varijantu? Mislim, meni taj windows i nije bas potreban ali bih hteo da ucim servere a voleo bih da krenem od njegove desktop forme. Posto imam problema da ga nadjem u Nisu, jer i oni moji bolji izvori nisu nikad culi za tako nesto, da li bih mogao od fakulteta da trazim pomoc. Valjda ne bi trebalo da bude problema oko dobijanja jednog takvog diska za ekukativnu upotrebu (izuzetno losa recenica). Mada, ovi sa faksa mozda i ne bi umeli da mi pomognu oko jedne tako komplekse stvari, ali su veoma vesto zatvorili p2pMada, tu je uvek link i 29 sati skidanja. Ako je nekom potrebna neogranicena verzija sa microsoft-ovog sajta neka kaze.
Inace, ivice omiljen si mi likPazljivo sam procitao AMD vs. Intel "raspravu" i bas mi je zao sto te niko ne razume, ali takvi smo, ako nekoga ne razumes reci mu jednostavno da nije pri sebi. Pozdrav za n i za sve ostale... i naravno izvinjavam se na offtopicu
![]()
zormanic je napisao(la):Treba i meni taj tekst o "konverziji" u desktop ver. Win 2003 je super, ali nemam ni jedno firewall ili av resenje za servere.
Ne spominji mi shkolarinu molim te, nemam pojma kako cu da je platimivica je napisao(la):Ali zato da ti ne pominjem shkolarinu.....sva sreca nekako se dokopa budzeta (posle prve god. u samofinansiranju) inache odrashe ti kozu!!. Za RT smer(moj smer)...Rachunarska tehnika 35.000din god. i on ima budzetlije ...dok je chisto "privatan"(chast onim 5-10 stipentistima) smer NRT...Nove rachunarske tehnologije ..70.000din god....Sva sreca pa moze na rate...Inache nrt je da kazem lakshi malo ali zato ga debelo platish...(prva god. je malo laksha..a i ostale su onako..i shiroka ti sloboda...menjash predmete kako hoce i shta hocesh..radish i idesh u shkolu i sl). RT je klasika i tu je cedjenje iz nekih predmeta...i on je stub nosilac...
ivica je napisao(la):Dobro sad se duvaj malo...pa i tebe je to neko morao da nauchi....Ili si na ovaj svet doshao zamotan u source kod![]()
pa te onda neko kompajlirao!!!
![]()
:eyebrows:
Uzgled josh nisam doshao do OS-a ali chu doci.....a sa linux-om sam se vec sreo...
Shto se tiche sredjivanja postova....upravo radim na tome!!! Gde se ja pojavim topic se dize iz mrtvih!!!
I nemoj da vredjash...zar samo ti u ovoj zemlji treba da znash linux i niko vishe i da ne bude dovoljno administratora.
Ti jednostavno nemash strpljenja za to (ko i ja) da prenosish znanje...a kako bi ga i imao kad kazesh da je klanica blaga rech za ono shto bi ti uradio!!
Pa nisam ja kriv shto u shkoli ima "tesara" iz cele Srbije ako mogu tako da kazem!!! i to preko 30 god. Ali nekima dobro ide i brzo kapiraju...
Misha je napisao(la):Ne spominji mi shkolarinu molim te, nemam pojma kako cu da je platim
inache, druga sam godina, i uzeo sam rachunarske mreze pa cemo videti kako je i shta je... na srecu ne predaje nam Vasiljevicka nego neki lik za FON-a za koga kazu da je malo blazi...
Meni Verica nije predavala do sad nishta, i mada svi kazu da je "tezak" profesor kad god sam je pitao neshto u vezi mog smera (poshto nam je ona glavna) ona mi je sve veoma lepo objasnila...
Anyway, tnx za sav info... one protokole nisam razmishljao da uzmem, ali mozda se i predomislim, sve zavisi kako prodjem sa mrezama prvo
P.S. mrzim one zene iz studentske sluzbe i rachunovodstva! :d
magick je napisao(la):Dobro bre VETES-ovci, kol'ko vas ima ovde? :d
P.S. Kakva bre Verica... nemoj Pleskonjica da vam zovem! :d
Filo je napisao(la):pleskonjic je zavrsio vta u zagrebu a to da li je bolji ili ne sami prosudite.
samo se rapitajte za njegovu firmu i projekte za linux za tabletpc ili to sta ce njegova firma da radi za sledeci windows.
ne pricam napamet![]()
ovakve odgovore u mom selu zovu "drkanje qrca"zormanic je napisao(la):За овакве приче у Лесковцу кажу:
"У нашега татка, поголема патка ! " :wave: :wave: :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari