Naravno da nije, tj razlikuje se od ploce do ploce, tako da ako nisi siguran koja konkretno temperatura je CPU malo ga uposlis i brzo ces da provalis koja je 😀psaras_pa je napisao(la):Jel to na svim masinama isto?Mislim da je meni temperatura procesora pod 3.Nemoguce da je temperatura preshota 25c.
Fan1, Fan2... nema nikakve veze sa Temp1, Temp2... 😉scouser je napisao(la):Temperaturu procesora mozes prepoznati i po broju obrtaja kulera.Npr. ako je fan2 3000 obrtaja ili sl. a recimo imas pasivan hladnjak na chipsetu onda ti je i temp 2 temperatura procesora.Ili uraditi ono sto kaze Crni,znaci Prime 95 i vozi.
Netacno 😉stoske je napisao(la):bolji program ti je MBM5...preciznije ocitava temperature.
@Bad MF
kako to preciznije? ide na decimalne podeoke stepena?
🙂 :smash:
@stoske: upravo ovo sto je Bad MF rekao 😉Bad MF je napisao(la):Ocitava i speed fan obrtaje, samo mora da se podesi. Configure->Advanced, odaberes chip, i tu namestis Fan divisore i PWM modove, mora ponekad da se nabada :d Kod mene su svi divisori 8, i manual pwm control.
Northbridge Temp ne postoji 🙂Yodanssen je napisao(la):Zasto nevidi Northbridge Temp i RPM (Abit NF7-S v.2.0) ???
Kako ga nema?stoske je napisao(la):kod mene je situacija malo komlikovanija...imam asusa a7v8 i njega nema u speed fanu,ali zato mbm5 ima povecu listu podrzanih ploca i moja je medju njima.
+ mbm5 fino radi sa cpu idle-om
Crni je napisao(la):Mozes da ugasis da ti ne skenira ISA Bus i/ili SMBus ako nemas senzore kojima se pristupa preko istih, a za ostalo moraju da se koriste switch-evi:
http://www.almico.com/sfarticle.php?id=3
Probaj da instaliras neku prethodnu verziju speedfana npr.4.27.vectorman je napisao(la):A šta je ovo kod mene?
Zalman 5000, ali nema šanse. Drugo, zašto imam dve Temp1 temperature i šta mi znači ona vatra pored veće?scouser je napisao(la):Probaj da instaliras neku prethodnu verziju speedfana npr.4.27.
Sta se to vrti na 10000 obrtaja?
:zgran:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari