Šta je novo?

Sta je sa PTT-om

Grobar

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Evo vec nedelju dana ne mogu da skinem mail, jel to samo kod mene ili ....:(

Grobar je napisao(la):
Evo vec nedelju dana ne mogu da skinem mail, jel to samo kod mene ili ....:(

Isto i meni , doduse pokusavam da skinem sa drugog provajdera , ali to je do pre nedelju dana radilo!

Re: Re: Sta je sa PTT-om

Milanche je napisao(la):
Isto i meni , doduse pokusavam da skinem sa drugog provajdera , ali to je do pre nedelju dana radilo!
Pa vise nemoze sa drugog provajdera iskljucivo sa PTT-ovih Dial-in ulaza.
Jedino neznam sta ce sa ljudima koji odlaze na put pa nemogu da skinu mail sa bilo kog drugog provajdera.
Mogli bi da postave bar webmail
PTTctp;

Re: Re: Re: Sta je sa PTT-om

kepa je napisao(la):
Pa vise nemoze sa drugog provajdera iskljucivo sa PTT-ovih Dial-in ulaza.
Jedino neznam sta ce sa ljudima koji odlaze na put pa nemogu da skinu mail sa bilo kog drugog provajdera.
Mogli bi da postave bar webmail
PTTctp;

lepo pishe na ptt.yu:
Obavestavamo korisnike da je od 01.12.2002. skidanje elektronske poste omoguceno samo sa pristupnih linija PTT SRBIJA NET-a. Uskoro, kroz uslugu WEB MAIL-a, slicna mogucnost postojace i za korisnike iz inostranstva.

Re: Re: Re: Re: Sta je sa PTT-om

JoeKuboj je napisao(la):
lepo pishe na ptt.yu:
Obavestavamo korisnike da je od 01.12.2002. skidanje elektronske poste omoguceno samo sa pristupnih linija PTT SRBIJA NET-a. Uskoro, kroz uslugu WEB MAIL-a, slicna mogucnost postojace i za korisnike iz inostranstva.
Pa to je izgleda anas postavljeno. Ja kada sam gledao pre neki dan da li ima kako obavestenje zasto neradi mail nista nije stajalo
PTTFX

PTT sucks!! Ni meni nece da skine mail sa 041 net. **bacu im...

prije im je leteo net...
sada brzina ispod proseka ...
verovatno se masa ljudi zbog "jeftinog" neta nakachilo na ptt....
FX

delimir je napisao(la):
Web mail radi samo sa pristupnih linija PTT-a...
Evo meni radi sa sezama ali neotvara mi html mail kako treba vec samo kod.
PTT FX

kepa je napisao(la):
Evo meni radi sa sezama ali neotvara mi html mail kako treba vec samo kod.
PTT FX

Pa nije mogucih preko domacih internet povajder koristiti web mail vec samo iz inostranstva i preko ptt-a. Ja sam probao preko raznih anonymizera i dobijem prozor za login, ali dalje nece jer ti anonymizeri traze da im platim za usluge logina FX

Dobra stvar je sto mozete da se besplatno ulogujete na ptt.yu sa username: gost, pasword: gost i tada je moguce koristiti webmail uslugu!

Laza je napisao(la):
Dobra stvar je sto mozete da se besplatno ulogujete na ptt.yu sa username: gost, pasword: gost i tada je moguce koristiti webmail uslugu!
Znao sam da ce se nesto izmisliti, i *****ati glupi PTT:p

STIV je napisao(la):
Znao sam da ce se nesto izmisliti, i *****ati glupi PTT:p

Niste trebali da postujete, možda vide pa isprave kao i za kupone :p Sada su ozbiljna firma :D :p :)

Ma da ste svi pametni i da predjete na druge -provajdere, i tako ih izbojkotujemo pa da vidimo dal ce jos da se ku*ce...

Evo ja sam sad na Verat Flat-u za 900din, ja i drug u zgradi, umrezeni, po 450 din a zovi kad oces, ma milina...

inace web mail na ptt-u se vrlo lako otvara sa bilo kojim anonimnim proxy-jem iz inostranstva, znaci nikakav problem kome treba...

Nazad
Vrh Dno