Grobar je napisao(la):Evo vec nedelju dana ne mogu da skinem mail, jel to samo kod mene ili ....![]()
Pa vise nemoze sa drugog provajdera iskljucivo sa PTT-ovih Dial-in ulaza.Milanche je napisao(la):Isto i meni , doduse pokusavam da skinem sa drugog provajdera , ali to je do pre nedelju dana radilo!
kepa je napisao(la):Pa vise nemoze sa drugog provajdera iskljucivo sa PTT-ovih Dial-in ulaza.
Jedino neznam sta ce sa ljudima koji odlaze na put pa nemogu da skinu mail sa bilo kog drugog provajdera.
Mogli bi da postave bar webmail
PTTctp;
Pa to je izgleda anas postavljeno. Ja kada sam gledao pre neki dan da li ima kako obavestenje zasto neradi mail nista nije stajaloJoeKuboj je napisao(la):lepo pishe na ptt.yu:
Obavestavamo korisnike da je od 01.12.2002. skidanje elektronske poste omoguceno samo sa pristupnih linija PTT SRBIJA NET-a. Uskoro, kroz uslugu WEB MAIL-a, slicna mogucnost postojace i za korisnike iz inostranstva.
Meni radi! Jeeeeedelimir je napisao(la):Web mail radi samo sa pristupnih linija PTT-a...
Evo meni radi sa sezama ali neotvara mi html mail kako treba vec samo kod.delimir je napisao(la):Web mail radi samo sa pristupnih linija PTT-a...
kepa je napisao(la):Evo meni radi sa sezama ali neotvara mi html mail kako treba vec samo kod.
PTT FX
Znao sam da ce se nesto izmisliti, i *****ati glupi PTTLaza je napisao(la):Dobra stvar je sto mozete da se besplatno ulogujete na ptt.yu sa username: gost, pasword: gost i tada je moguce koristiti webmail uslugu!
STIV je napisao(la):Znao sam da ce se nesto izmisliti, i *****ati glupi PTT![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari