Šta je novo?

sta je sa cmr 2005?

Pa nema ga kod nas ima starforce 3.3 zastitu i pohapsili ameri razor 1911 , i one poznatije
i tako.. inace ide na dvd :mad:

Poslednja izmena:
Mitronije je napisao(la):
Pa nema ga kod nas ima starforce 3.3 zastitu i pohapsili ameri razor 1911 , i one poznatije
i tako..

jaka stvar starforce3.3...

Mitronije je napisao(la):
i tako.. inace ide na dvd :mad:

Ko je probao Xpand rally mogao je da vidi jednu novinu u instalacionom interfejsu!
:D

ah taj razor - ajde da pisemo peticiju da ih puste. resice se to.

@zigic
pazi sta pises, moderatori su cudo :)

neznam meni ja sam je imao ali ceska verzija i don't know czh :d

Jao ne, ako bude kao sa TOCA koji na kraju nismo ni igrali, bice bedak. Taman sam presao cetvorku i cekam peticu... i sad :(

Pa skoro da nema razlike u odnosu na CMR4 :) Stvarno smaraju vishe...

Trenutno ima češka verzija ali neznam da li radi.

byMaX je napisao(la):
Jao ne, ako bude kao sa TOCA koji na kraju nismo ni igrali, bice bedak. Taman sam presao cetvorku i cekam peticu... i sad :(

a zasto nisi igrao TOCA2?

Milan82bh je napisao(la):
Ko je probao Xpand rally mogao je da vidi jednu novinu u instalacionom interfejsu!
:D

Ahahah, momci su ga stvarno genijalno odradili :) I jos ih nije mrzelo da ih prozivaju tokom svakog screen-a :D No u svakom slucaju momci bude nadu da ce se uskoro omasoviti anti-starforce, te da cemo moci da bez ikakvih problema (i bez otkacinjanja optickih drajvova) da igramo igre zasticene starforce-om

Al'sto driver kaze, smaraju vise, bre, stvarno, sa novom turom istih stvari svake godine, sto se Cmr-a tice

jel mogu da se preseku znakovi? to je najavljeno. meni je i to dosta.

ovaj sto se tice stareforcea to da moram da otkacim cd i dvd meni je i to dosta da je ne igram jos ako ne mogu znaci da se kose .. bolje da nastavim studije dok mogu..

eeee,bedak. ostajemo na cmr 04. ja iz dana u dan poboljsavam vremena.kad posaljem
codemastersu brojke dozivece fras!

He he he star force ja vam lepo kazem da kupite Playstation 2.Inace CMR05 je josh jedan trash u tom serijalu.Posle CMR 2 nema vishe smisla praviti nastavke.

CRM4 je sasvim OK. Dobro, i dalje nerviraju čuveni znakoni od Ti, i patrljci drveta u koje se čovek zakuca, ali..... ostalo podnošljivo. Vozim, i vozim....
Je li taj TOCA2 baš mnogo loš ?? Meni se jedinica dosta svidela.

Ma nije ja neznam sta je ljudima ja preso i onako bas je zabavno.
Ljude verovatno nervira ponasanje auta jer do odredjene brzine u krivinama auto ide ko po sinama a onda opa ... i nema otpadanja delova ko u prvoj toca-i i nema toca-ke mislim sampionat ali dtm je zabavan meni se bas svidelo

Nazad
Vrh Dno