Šta je novo?

Sta je potrebno za igranje CS Source-a preko neta?

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Ne mislim na krekove, razbijane exe-e, server-findere, jednostavno me zanima sta je od originalnog softvera potrebno uzeti da bi se to igralo. Prodaje li se to odvojeno od HL2 posto mi upravo pada na pamet da nisam naletao (ili mozda nisam obracao paznju) :)
Ima li kakvih komplikacija sa steamom i slicnim stvarcicama? Mnogi ljudi se stalno zale na tu...usluznu aplkiaciju :d

Pod 1:
Kupish originalni HL2

Pod 2:

skinesh steam
http://www.steampowered.com/

Napravish acc na steam, onda idesh play games i register product. Tada upisujesh serial od hl2 pa ti se u meniju play games pojaviti ikonica sa cs:s i hl2. E sad ako instalirash hl sa diska nece ti neshto dugo svlachiti update. Ako ne onda se pripremi za dl 2gb podataka preko steam. Cs:s se ne prodaje odvojeno vec je ko i 1.6, deo half life.

Poslednja izmena:
ja sam kupio onaj ati HL2 kupon...moze da se nadje 10€
jedino sto moras da skines sve sa neta,ali to vise ne bi trebalo da ti predstavlja problem...

Sa Steam-om nisam imao nikakvih bagova i odlicno funkcionise, sam updejtuje igre i nema nista da radis sem da igras, da bi mogao da imas CS:Source moras da kupis HL2 a pored toga dobijas i HL2:Deathmatch sa kojim sam uzivao da razbijam glave drugima wc soljom :D Evo ti par ponuda sa Steam-a za HL2 pa se ti odluci koja tebi najvise odgovara.

hl2gold5ep.jpg

hl2sliverbronze1md.jpg

hvala svima!

edit: posto imam "narodnu" verziju CS Sourcea koja je dosla jos pre hl2 moze li to da me spasi svlacenja sa Steama? U fazonu samo kupim negde serijski, ukucam i vozim? :) (naravno, ne ukljucujuci svlacenje patcheva)
Vidim sa slike da ima "activate product I already own"

Poslednja izmena:
Ja sam kupio Silver paket, pre svega zbog DoD koji treba da izadje za neki dan i nisam zazalio ni jedan dinar koji je na to otisao...
Filipenko, svlacenje sa Steama i nije tako strasno - za jednu noc (256k) CS je skinut i mozes da picis. A ako poznajes nekog ko vec ima Steam nalog, on moze da bekapuje igre koje je svukao - i ti onda taj bekap instaliras kod sebe.

filipenko je napisao(la):
hvala svima!

edit: posto imam "narodnu" verziju CS Sourcea koja je dosla jos pre hl2 moze li to da me spasi svlacenja sa Steama? U fazonu samo kupim negde serijski, ukucam i vozim? :) (naravno, ne ukljucujuci svlacenje patcheva)
Vidim sa slike da ima "activate product I already own"

Mislim da ne moze tako. Ti kupis HL2 ili neku drugu igru i uz nju dobijes CS Source. A samo Source bez igre chini mi se da ne postoji jer on ti dodje kao neki dodatak. Mozes ladno i da pozajmis nalog od nekoga ako je batalio da igra, nije problem.
Problem je kada na postojeci legalan nalog probas da nabacis neku narodnu verziju, ugase ti ga i moz da se slikas.

Poslednja izmena:
Jasno. Drugim recima mora da se "ide legalno", tj. nabavi se kupon i pravac na dl sa steama.
Hvala!

Imam cudan trip sa pingom.
Naime kad me ubiju u spektator modu ping mi skace nenormalno. Npr. dok igram ping mi je 70-80, a kad me ubiju u spektator modu krene da se povecava...nekad ide do 200, 500 pa i 900??? Kad se respawnujem ping se opet vraca na 70-80, da li je to normalno ili...? Pretpostavljam da nije, na ponekim serverima koji imaju ogranicenje po pitanju pinga me automatski kikuju kad mi ping predje npr. 200 ili 300

Interesantno, nisam imao takvo iskustvo, niti sam cuo da je neko tako nesto iskusio. Igram uglavnom na nemackim serverima, ponekad francuskim, ping 40-100 kako kad, ali koliki je ping kad igram, toliki je i kad zaginem, bez velikih promena.

Ne desava mi se na svim, samo na nekim serverima, i jedino u CS Source-u, obican CS i HL2 deathmatch nemaju takvih tripova sa pingom.
Jedino je problem sto ne znam na kojim mi se serverima desava sve dok se ne desi :d

I meni se to desavalo na nekim serverima i to samo ponekad, u medjuvremenu sam nesto cackao sa TCPOptimizerom http://www.speedguide.net/downloads.php. U poslednje vreme ne primecujem to skakanje pinga, a da li ga je sredio ovaj TCP optimizer ili nesto drugo, to ne mogu da ti garantujem.
A mozes da probas i da iskljucis firewall, da vidis da nije do njega, meni Outpost ponekad zna da pravi probleme, pocinje nasumicno da blokira neke konekcije i tako sve dok ga ne restartujem.

Poslednja izmena:
Probacu, tek sada sam se setio da ja u stvari nikad nisam ni iskljucio Windows firewall :d a druge ne koristim...Hvala!

Meni je Win FW ukljucen i nemam problema sa igranjem na Stemau nisma imao tih problema.

Takodje, meni je win fw stalno ukljucen i sve radi bez greske. Te servere koji ti najbolje rade ubaci u favourites, one koji zezaju zaobidji, i to je to. Ako ne uspes na neki drugi nacin da resis problem...

Potrebno je da kupis half life 2 kljuc ja sam imao ati kupon.

Nazad
Vrh Dno