Šta je novo?

Sta je potrebno da Srbija bude podrzana od strane Xbox-a ?

areudeadyet

Zapažen
Učlanjen(a)
07.02.2023
Poruke
67
Poena
20
Pozdrav,

Mozda nece biti popularna tema ali me interesuje ovo vec neko vreme. Sta je potrebno da nas i zvanicno stave na spisak podrzanih zemalja za konzole?
Trenutno podrzane zemlje:

Da li je do nas (Srbija) i nasih zakona, ili je do Xbox-a?
Znam da bi mnogi voleli da ostane kako je trenutno, kupovina preko drugih regiona jer je kud i kamo jeftinije, ali , menjanje regiona i jezika, postavljanje fake adresa i igra sa platnim karticama da li ce proci ili ne, za mnoge predstavlja problem i odbija ih od kupovine Xbox-a. Za neke predstavlja i pitanje etike pa cak i legalnosti samog naloga koji je na taj nacin kreiran. Koliko sam nasao na internetu podatak, zadnji put da su otvorili trziste za konzole je bilo davne 2014. godine. Mislim, zelja im je da prodaju sto vise konzola i imaju sto vise korisnika a ne rade nista po pitanju prosirenja usluge vec godinama.

Svaka cast Xbox-u za PC Game Pass koji je od pre neki mesec dostupan u Srbiji i koji koristim od prvog dana, ima toliko toga za igrati da me boli glava na samu pomisao :) Koristim i konzolu , naravno primoran sam da koristim drugi region jer nema mogucnosti odabira nase zemlje. Igranje igre na konzoli pa mogucnost da istu nastavite gde ste stali na PC-u i obrnuto (iz ma kakvih razloga) je neprocenjivo. Takodje i poeni i achievementii koji se vide na obe platforme, meni fenomenalna kombinacija i platforma za igranje za razliku od neke druge konzole..

Bilo bi lepo da krenu vec jednom i otvaraju trziste ako zele da popularizuju brend.
 
za mnoge predstavlja problem i odbija ih od kupovine Xbox-a

Ništa bolja situacija nije ni u suprotnom taboru. Na Sony-u kartice uopšte ne prolaze.
Tako da ako nekog odbija od kupovine lažiranje adrese, konzole definitivno nisu za njega 😁
 
Nazad
Vrh Dno