Neispravna grafička, savetujem te da je odneseš u servis. Isti problem sam imao sa asus R7 260 X, više od mesec dana sam proveo u testiranju raznih drajvera i ništa nije pomoglo, čak sam i reinstalirao sistem i ništa. Sve testove grafika, furmark i sl., je prolazila bez ikakvih problema, nije se pregrevala, ali u pojedinim igrama sam imao istu zastavu. Odneo servis, tamo su ustanovili da je neispravna i posle mesec dana sam dobio drugu, potpuno novu, ubacio je u komp ponovo isti simptomi, vratim je u servis i tamo opet ustanove da je neispravna, nakon toga sam tražio novac nazad i dobio ga pre par dana. Grafiku sam kupio dva dana pre NG što znači da je sve trajalo oko 5 meseci. U međuvremenu u kompu mi je bila stara grafa sa kojom nisam imamo nikakvih problema. Tokom tih 5 meseci iščitao sam gomilu postova sa sličnom problematikom i stekao sam utisak da je R9 i R7 serija problematična i da veliki broj ljudi ima ovakve ili slične probleme. Ova zastava mi se pojavljivala samo u pojedinim igrama kao što su Bf3, CoD, Metro, ali u drugim ne, tako da nisam igrao navedene igre ne bih ni znao da imam neispravnu grafičku. Moj savet je da ne gubiš vreme sa drajverima i nosi je u servis.