Šta je novo?

Sta je ovo?

BRM BRM

Poštovan
Učlanjen(a)
28.04.2014
Poena
54
Neka crno-bela zastava u igri.
2014-05-07.jpg
Graficka je Powercolor R7 260X

partizanovci defiluju ! :D
salim se naravno. To je verovatno neki bug u igri.
Jel se to desava samo u toj igri ili i u ostalima koje igras?
By the way koja je to igra?

Ako se jos negde pojavljuje, menjaj drajver, ako i dalje ima onda gud baj Carli.

U WoT-u, Battlefield-u i F1 nema. Koji bre driver da menjam, ova R7 jedva radi i sa 14.4

Neverujem da je grafika. Ja sam imao takvih restartova kada mi je memorija bila riknula. Iz cista mira se resetovao komp , zamrzavao se u toku igrice itd,itd. Kada sam istestirao memoriju ( memtest i gold memory test ) - nije ni do 20% testa doslo a izbacivao je brdo CRc gresaka. Odkada sam promenio RAM hvala bogu to je sve nestalo. Ne secam se dal sam imao takvih anomalija u igrama. Meni ovo na tvom primeru lici kao da sa igricom nesto nije u redu.

Pa i meni tako deluje (kao neki bug, glitch) ali s obzirom da imam za sada neresivih problema s kompom, sta znam...

Ma hoce nego te R7, R9 imaju problema s onim starijim, 13.x (posto su izasli pre kartica pa nisu bas najoptimizovaniji)

a to je drugo! Istestiraj ti RAM memoriju za pocetak ako vec nisi pa vidi sta se desava?

To ce nocas da se vrti. Juce sam CPU i prosao je 12h Prime95 small FFT

U WoT-u, Battlefield-u i F1 nema. Koji bre driver da menjam, ova R7 jedva radi i sa 14.4

Pa nisam ti ja Ljubisa Trgovcevic pa da vrtim prsten i saznam sta imas od pokretackog softvera. To sto je drajver nov ama bas nista ne znaci. To ti je najbezbolnije da probas

Neispravna grafička, savetujem te da je odneseš u servis. Isti problem sam imao sa asus R7 260 X, više od mesec dana sam proveo u testiranju raznih drajvera i ništa nije pomoglo, čak sam i reinstalirao sistem i ništa. Sve testove grafika, furmark i sl., je prolazila bez ikakvih problema, nije se pregrevala, ali u pojedinim igrama sam imao istu zastavu. Odneo servis, tamo su ustanovili da je neispravna i posle mesec dana sam dobio drugu, potpuno novu, ubacio je u komp ponovo isti simptomi, vratim je u servis i tamo opet ustanove da je neispravna, nakon toga sam tražio novac nazad i dobio ga pre par dana. Grafiku sam kupio dva dana pre NG što znači da je sve trajalo oko 5 meseci. U međuvremenu u kompu mi je bila stara grafa sa kojom nisam imamo nikakvih problema. Tokom tih 5 meseci iščitao sam gomilu postova sa sličnom problematikom i stekao sam utisak da je R9 i R7 serija problematična i da veliki broj ljudi ima ovakve ili slične probleme. Ova zastava mi se pojavljivala samo u pojedinim igrama kao što su Bf3, CoD, Metro, ali u drugim ne, tako da nisam igrao navedene igre ne bih ni znao da imam neispravnu grafičku. Moj savet je da ne gubiš vreme sa drajverima i nosi je u servis.

Poslednja izmena:
Sahovska tabla uglavnom ukazuje na ostecene sejdere, dakle falican GPU. Nekada ni skidanje takta ne pomaze, jednostavno se sj*bu i nema im pomoci.

E blago meni, jedan problem resim pojavi se novi...
Jeste sigurni da skidanje takta (ili povecanje voltaze) ne pomaze ili da ipak probam pre reklamacije?

Nazad
Vrh Dno