Šta je novo?

Sta je ovo?(vice city)

BL@CK DE@TH

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
619
Dosao sam u drugi grad i resio sve zadatke i vise nema ni jednog.Poslednji koji sam odradio je bio prevoz rock grupe sa bombom u kolima.

... I sada ti je zao sto nema jos. Pa mora nekad da se zavrsi. No stvarno malo je rdjavo sto nisu napravili neki komentar za kraj tipa: :e sada si glavni boss u kraju", pa da se jos malo lozimo. No koliko si gudre nasao u gradu, mozda se neke misije otvaraju nakon sto pronadjes odredjeni broj paketa. Ja sam stigao do 67 i zakucao. A ostale, kao da su u zakopali.
Jel nasao neko sve?

koji drugi grad? mislish samo drugu polovinu?

Kakav bre prevoz rock grupe, pa to je na pola igre? Jesi uzeo onu palatu od onog mafijasa, jesi li zavrsio sve misije koje dobijes u palati, jesi pokupovao po gradu sve objekte koje mozes? Ima ti da gulis jos ihaha, kakva crna rok grupa. Naravno da ima na kraju scena gde si glavni mafijas u gradu...

leksa je napisao(la):
Kakav bre prevoz rock grupe, pa to je na pola igre? Jesi uzeo onu palatu od onog mafijasa, jesi li zavrsio sve misije koje dobijes u palati, jesi pokupovao po gradu sve objekte koje mozes? Ima ti da gulis jos ihaha, kakva crna rok grupa. Naravno da ima na kraju scena gde si glavni mafijas u gradu...
E, odradio sam sve moguce misije koje se nude, kako kod poslodavaca tako i po mestima koje se kupuju. Filmski studio, taxi sluzba, stamparija... Obisao sam ceo grad i kao cekam da zazvoni telefon ili da naletim na nesto novo, ama nista. Nikakav rasplet ili epilog jednostavno kraj. Rez. A koja misija ce ti biti poslednja zavisi od tebe. Mislim nigde nije zapisano kojim redom trebas da ih izvrsavas.
No u svakom slucaju u statistici mi pise da sam stigao do 65% od igre. Ostalih 35% ne mogu da uradim, osim ako se u to ne racuna i br. nadjenih paketa, rampagea, polupanih prodavnica i smrskanih glava.

leksa je napisao(la):

Meni pise da sam presao 31%,56 zadataka,ali prosao sam ceo grad i nista.

Jer si ubio onog lika koji te pozove telefonom ako jesi onda si zavrsio igru.

Uradio li si sve misije sa policajskim kolima, hitna pomoc i taxi?

Jesi li probao da otmes helihopter iz vojne baze kod aerodroma.
Ako hoces ostavi mail na pm da ti posaljem sejvove. :eek:

sve se rachuna i vigilante i paramedic i fire.... i taxi evo ti moj stats pogledaj :)

Evo ga moj sejv, nisam siguran da je zadnji posto sam deinstaliro GTA Vice City.
Neki je lik na Sezamu stavio Modern Mod Za GTA Vice City oko 360mb.
Ja to nemogu da skinem, jel skino neko.

E kako da izvezem stats u html ili txt i gde se to nalazi

Pokupujte sve zgrade i skinite sa neta mape sa svim paketima, skokovima itd.

Yokozuna je napisao(la):
Neki je lik na Sezamu stavio Modern Mod Za GTA Vice City oko 360mb.
Ja to nemogu da skinem, jel skino neko.
Isao sam ja juce da ga skinem, ali im crk'o rezac! :cuss:
Zamalo me nije kostalo jednog RW-a i dva obicna CD-a... pocelo nesto da puca i cangrlja u njemu, k'o da ima gomilu federa unutra!

Mod imaju driver i Miroslav... i verovatno jos poneko :mrgreen:

Ma smor bre, zali boze sat vremena shto sam chekao da se skine :)

Mana je napisao(la):
... I sada ti je zao sto nema jos. Pa mora nekad da se zavrsi. No stvarno malo je rdjavo sto nisu napravili neki komentar za kraj tipa: :e sada si glavni boss u kraju", pa da se jos malo lozimo. No koliko si gudre nasao u gradu, mozda se neke misije otvaraju nakon sto pronadjes odredjeni broj paketa. Ja sam stigao do 67 i zakucao. A ostale, kao da su u zakopali.
Jel nasao neko sve?
Evo mapa skrivenih paketa.Ako je od pomoci ;)

Rezac jos neradi a GTA Modern Mod vise nema na GO!?

imam ja modern, mogu da ti snimim za jedno za onim amiga igrama...

Yokozuna je napisao(la):
Rezac jos neradi a GTA Modern Mod vise nema na GO!?
Jos im ne radi?!!! O, slepci!!!! :cuss:

Ne brini se za mod, stavio ga je ortak kod sebe u GO, pa cemo ga lako prebaciti na Public... cim im "proradi" rezac. Samo ti javni kada se to desi.

Sto se tice prelazenja igre bitne su samo misije. Medjutim, morate da resite SVE misije (mislim na one koje se namecu same kada radite poslove za odredjene likove ali i one koje dobijate kupovinom objekata). To dakle ukljucuje i misije za cherry proper kao i za onu luku koju kupite. Mene su recimo te dve misije kostale mnogo sati zveranja u prazno. A kada predjete igru bice vam vrlo jasno dato do znanja da je to kraj jer:
Zadnja misija desava se u kuci (borite se protiv Sony-a i cuvate sef), a posle toga ide duga, duga spica sa imenima ljudi koji su radili na igri. Bas kao u GTA III.

Pozdrav!

luka.l je napisao(la):
Sto se tice prelazenja igre bitne su samo misije. Medjutim, morate da resite SVE misije (mislim na one koje se namecu same kada radite poslove za odredjene likove ali i one koje dobijate kupovinom objekata). To dakle ukljucuje i misije za cherry proper kao i za onu luku koju kupite. Mene su recimo te dve misije kostale mnogo sati zveranja u prazno. A kada predjete igru bice vam vrlo jasno dato do znanja da je to kraj jer:
Zadnja misija desava se u kuci (borite se protiv Sony-a i cuvate sef), a posle toga ide duga, duga spica sa imenima ljudi koji su radili na igri. Bas kao u GTA III.

Pozdrav!

pa da ali hoce neko meni da predje misiju u filmskom studiju sa avionom saljem save game sve ostalo sam presao samo to nemogu nemojte mi neka uputstva imam ih milion ako neko hoce da predje nek se javi molim vas vec mesec dana se cimam i nema sanse

set je napisao(la):
...

pa da ali hoce neko meni da predje misiju u filmskom studiju sa avionom saljem save game sve ostalo sam presao samo to nemogu nemojte mi neka uputstva imam ih milion ako neko hoce da predje nek se javi molim vas vec mesec dana se cimam i nema sanse

Vrlo rado samo ako napravim (hd mi je full :cuss: ) mesta da instaliram GTA Vice City.

jeste li provalili da je TENK :) najbrze vozilo u celoj igri, zarotirajte mu kupolu za 180 stepeni gas do daske i shto brze po levom kliku ovo naravno pokushati na nekom pravcu

:rtfm: Da li ste znali da se Hamer (Patriot) Moze naci na dva mesta Phils Place I Filmski studio,A da li ste znali da u deathmeach Rally Stadionu se mogu igrati misije?Jel neko uspeo da predje na brodogradilistu Checkpoint Charlie?

Ja sam presao samo uzmi onaj levi camac laksi je za rukovanje

AlexxandarYo je napisao(la):
:rtfm: Da li ste znali da se Hamer (Patriot) Moze naci na dva mesta Phils Place I Filmski studio,A da li ste znali da u deathmeach Rally Stadionu se mogu igrati misije?Jel neko uspeo da predje na brodogradilistu Checkpoint Charlie?

Gde je deathmeach Rally Stadion :?:

set - postavi ovde sejv (mozda uspem da napravim mesta na hd-u) u attachmentu.

pozdrav

Vrh Dno