BL@CK DE@TH
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.04.2003
- Poena
- 619
Dosao sam u drugi grad i resio sve zadatke i vise nema ni jednog.Poslednji koji sam odradio je bio prevoz rock grupe sa bombom u kolima.
E, odradio sam sve moguce misije koje se nude, kako kod poslodavaca tako i po mestima koje se kupuju. Filmski studio, taxi sluzba, stamparija... Obisao sam ceo grad i kao cekam da zazvoni telefon ili da naletim na nesto novo, ama nista. Nikakav rasplet ili epilog jednostavno kraj. Rez. A koja misija ce ti biti poslednja zavisi od tebe. Mislim nigde nije zapisano kojim redom trebas da ih izvrsavas.leksa je napisao(la):Kakav bre prevoz rock grupe, pa to je na pola igre? Jesi uzeo onu palatu od onog mafijasa, jesi li zavrsio sve misije koje dobijes u palati, jesi pokupovao po gradu sve objekte koje mozes? Ima ti da gulis jos ihaha, kakva crna rok grupa. Naravno da ima na kraju scena gde si glavni mafijas u gradu...
leksa je napisao(la):Kakav bre prevoz rock grupe, pa to je na pola igre? Jesi uzeo onu palatu od onog mafijasa, jesi li zavrsio sve misije koje dobijes u palati, jesi pokupovao po gradu sve objekte koje mozes? Ima ti da gulis jos ihaha, kakva crna rok grupa. Naravno da ima na kraju scena gde si glavni mafijas u gradu...
Isao sam ja juce da ga skinem, ali im crk'o rezac! :cuss:Yokozuna je napisao(la):Neki je lik na Sezamu stavio Modern Mod Za GTA Vice City oko 360mb.
Ja to nemogu da skinem, jel skino neko.
Evo mapa skrivenih paketa.Ako je od pomociMana je napisao(la):... I sada ti je zao sto nema jos. Pa mora nekad da se zavrsi. No stvarno malo je rdjavo sto nisu napravili neki komentar za kraj tipa: :e sada si glavni boss u kraju", pa da se jos malo lozimo. No koliko si gudre nasao u gradu, mozda se neke misije otvaraju nakon sto pronadjes odredjeni broj paketa. Ja sam stigao do 67 i zakucao. A ostale, kao da su u zakopali.
Jel nasao neko sve?
Jos im ne radi?!!! O, slepci!!!! :cuss:Yokozuna je napisao(la):Rezac jos neradi a GTA Modern Mod vise nema na GO!?
luka.l je napisao(la):Sto se tice prelazenja igre bitne su samo misije. Medjutim, morate da resite SVE misije (mislim na one koje se namecu same kada radite poslove za odredjene likove ali i one koje dobijate kupovinom objekata). To dakle ukljucuje i misije za cherry proper kao i za onu luku koju kupite. Mene su recimo te dve misije kostale mnogo sati zveranja u prazno. A kada predjete igru bice vam vrlo jasno dato do znanja da je to kraj jer:
Zadnja misija desava se u kuci (borite se protiv Sony-a i cuvate sef), a posle toga ide duga, duga spica sa imenima ljudi koji su radili na igri. Bas kao u GTA III.
Pozdrav!
set je napisao(la):...
pa da ali hoce neko meni da predje misiju u filmskom studiju sa avionom saljem save game sve ostalo sam presao samo to nemogu nemojte mi neka uputstva imam ih milion ako neko hoce da predje nek se javi molim vas vec mesec dana se cimam i nema sanse
AlexxandarYo je napisao(la)::rtfm: Da li ste znali da se Hamer (Patriot) Moze naci na dva mesta Phils Place I Filmski studio,A da li ste znali da u deathmeach Rally Stadionu se mogu igrati misije?Jel neko uspeo da predje na brodogradilistu Checkpoint Charlie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari