Šta je novo?

Sta je ovo braco moja ? :(

dulsrules

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.08.2007
Poena
499
Vec par dana muku mucim sa kompjuterom. Naime, vecina igara su mi odbile poslusnost. Npr, PES 11 kada startujem iskoci mi ovakav error:

Problem signature:
Problem Event Name: BEX
Application Name: pes2011.exe
Application Version: 1.1.0.0
Application Timestamp: 4c889bf7
Fault Module Name: StackHash_2264
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Offset: 00000000
Exception Code: c0000005
Exception Data: 00000008
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 2264
Additional Information 2: 2264db07e74365624c50317d7b856ae9
Additional Information 3: 875f
Additional Information 4: 875fa2ef9d2bdca96466e8af55d1ae6e

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Sta to moze da bude?
Preventivno sam instalirao najnovije drajvere, skenirao komp na viruse i update-ovao Win (7 64bit ultimate).

Reinstalirao sam igru (konkretno PES 11) i opet isto. Moze li se saznati nekako sta je problem i kako ga resiti ? Svaki odgovor zlata vredi.

Update: od igara ni jedna nece da radi, samo Crysis i Warhead rade :)
Sta predlazete ?
Mozda Win repair ?

Sta je poslednje sto si uradio pre nego sto je sve poludelo? Instalirao neki program, igru, skinuo nesto sa neta, otisao na sumnjivu stranicu :D ili nesto trece mozda ? :)

Da li je crysis po necemu drugaciji od ostalih igara koje imas instalirane? 64-bit ili nesto drugo?

Instalirao SP1 za Win.

Cudno, ja sam isto pre dva dana, ali sve mi i dalje radi. Igrao sam Morrowind, Fuel, Nail'd i Warhammer 40k, sve je radilo bez problema.
Ne bi bilo lose da se jos neko javi, ako ima slican problem.

Eto odgovora :d, cini mi se da sp1 za w7 pravi probleme ako je ikako mozda nekim slucajem instalirana piratska verzija w7 :D.

Mozda je do khm, narodne verzije. Moja je legalna, sa fakulteta, pa mozda zato igre rade i dalje :p

Jel moze da se odradi downgrade ?

A i ne verujem da sam jedini sa piratskom verzijom koji je uredno upgradeovao na SP1 ? Javili bi se i drugi da imaju neki slican problem.

Meni radi ok sa piratskom. Idi system restore na par dana u rikverc ako ti je ukljucen.

A sta kazete da probam iz add remove-a da uninnstaliram SP1 (na listi za updates) ?

imas restore point kreiran pre instalacije SP1 probaj i tako

Možda da vidiš prvo da te ne drnda windows defender, upali se sam posle instalacije sp1.

Inače može da se uninstalira, to uglavnom reši probleme. Nekima radi ok, narodna verzija ili ne, al mnogima i brljavi.

A sta kazete da probam iz add remove-a da uninnstaliram SP1 (na listi za updates) ?

Probaj ovo -> http://www.intowindows.com/how-to-uninstall-windows-7-sp1-service-pack-1/

I meni je win nesto prolupao ovih dana, svez a nisam ubaciovao ni updates ni SP1. Sada prelazim sa Ultimate na Pro.

Probaj i http://forums.mydigitallife.info/th...nent-Windows-7-N-Server-Enterprise-Activation, za win defender sto kaze Raic ako ti on pravi problem. Ima opciju za to.

Poslednja izmena:
i ja imam pirata,ali mi sve i dalje radi savrsheno ;) Nije do toga. Spichi format,instaliraj sp1,pa igre ;)

Obrisao SP1. Sve radi. Dobro je. Znaci, ne instalirajte SP1 ako hocete da se igrate :)

Ima veze :) Samo nije nasa veza vec Bill-ova.

instaliraj RTM verziju za oem trziste , aktiviraj ga "khm khm" , i uradi obican windows update / sve recomended i critical /
iskljuci auto update i radice sve kako treba .

servis pak je samo za one koji ne apdejtuju win preko neta .

Pa narodnu, nego kako ? Ne mislis valjda da je srpski narod trenutno sposoban da finansira americke imperijaliste ? Pa i mocnije nacije od nas furaju divljake, a ti sada kao iscudjavas se kako neko moze da fura narodnjaka a da se cudi kako mu ne radi.

PS. Svojevremeno sam hteo da napravim anketu, odnos legalnih i nelegalnih prozora. Ali to modovi nisu odobrili. Sta mislis, onako tvoje misljenje, kakav bi bio odnos ? :)

Poslednja izmena:
instaliraj RTM verziju za oem trziste , aktiviraj ga "khm khm" , i uradi obican windows update / sve recomended i critical /
iskljuci auto update i radice sve kako treba .

servis pak je samo za one koji ne apdejtuju win preko neta .

Ja tako obicno i radim, redovan manuelni update. Ali bas mi se tamo pojavio SP1 u sekciji recommended pa rekoh ajde da ga instaliram, sta me kosta. I posle - cvarak. Zato kazem da ga treba preskociti ako je ikako moguce. Sve dok software ne pocne da uslovljava sa SP1. Tek onda treba videti treba li nam to njesra ili ne. Za sada definitivno ne treba.

Poslednja izmena:
imam pitanje.

Da li su studentske verzije ogranicene na 4 aktivacije pa posle mora da se zivka M$ (ovo pitam za svoj legalni kljuc da ne bude zabune :D )

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam moj os aktivirao bar 10 puta ali na istoj masini svaki put :-DDD u pitanju je Raf ...

Ja imam original Win7 X64 Pro, i posle instalacije SP1 sistem ocajno radi, to takodje vazi i za igrice, proc se cesto "zaglavljuje" na 100% i tako stoji po pola min, pa se vrati sve u normalu, isto vazi i ako radim u nekom programu, nemam viruse i ostalu gamad, proveravao sam (inace vodim jako racuna oko toga)...Ako je to resenje odo i ja da ga obrisem, ovako vise ne mogu niti da radim posao, niti da se igram.

Brisi ! I odma drmni restart nakon toga. It would be fine as it should be :p

Iskreno, i ja primetio usporenje... Recimo u wot-u mi za nekih 15-20 manji fps, a odradio kompletan format i stavio Win7 sa integ. sp1 - znaci bukvalno od nule...

E NEKA STE POTRCALI I SVI GA INSTALIRALI...... samo ne znam cemu .....ako sve ok radi, od ms-a nishta bolje nemozete ni da ocekujete, budite srecni sa time sto imate i sto sve funkcionise kako treba...

E NEKA STE POTRCALI I SVI GA INSTALIRALI...... samo ne znam cemu .....ako sve ok radi, od ms-a nishta bolje nemozete ni da ocekujete, budite srecni sa time sto imate i sto sve funkcionise kako treba...

Pa dok ne probas ne mozes da znas dal radi, jel tako ? Mi smo bili pioniri u ovom eksperimentu. Videli da ne funkcionise i rasirili na forumu da se drugi ne cimaju dzabe. Sta je tu lose ?

Nazad
Vrh Dno