A ne trebaju ti da bi iTunes radioRonnie Coleman je napisao(la):@RazbojNick: iTunes Helper i iPod service rade kada se instalira iTunes player...
Evo šta je meni uključeno i radi perfektno:
![]()
Maksimum 13 procesa.![]()
pa ako tako gledas mozes i explorer da iskljucis pojede ti 70 mega coveceRonnie Coleman je napisao(la):@RazbojNick: iTunes Helper i iPod service rade kada se instalira iTunes player...
Evo šta je meni uključeno i radi perfektno:
![]()
Maksimum 13 procesa.![]()
a vide li ti smajli majstore zezam se maloRonnie Coleman je napisao(la):@ivke76: Nemoj da se ljutiš ali mislim da bi bilo u redu da prvo pročitaš post pre nego kreneš da pričaš svašta...
Ta kategorija koju si video je Peak Memory Usage, a ne Memory Usage... I explorer.exe ne troši 70MB ni kada mi je otvoren PS i AutoCAD i brdo manjih programa. Heh, standardne Microsoft-ove pogrešne procene.
Ne znam zašto si se zezao... A što se tiče memorije 1Gb nije nešto mnogo...ivke76 je napisao(la):a vide li ti smajli majstore zezam se maloa inace u vreme masina sa 1gb+ memorije i ne vidim poentu iskljucivanja bas svega sto ti ne treba (a ipak mozda nekad zatreba) :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari