Šta je novo?

sta je kog !!!!?

DarkNinja

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2005
Poena
319
Imam jedan veliki prob. Masina mi se zapucava ponekad iz cistog razloga na 10-20 sec. i posle se otkoci kao da nista nije bilo i sve ide kako treba. imam abit nf7-s v2.0 (manta rays d26 bios), t-bred b 2000+ @2.1ghz (10*210), kingston hyper x 2700 @ 420mhz (5-3-3-2.5), lc power lc6550 v2.0. Prolazi sve testove(prime 95, mem test 86+ itd) tako d ne znam u cemu je prob. pa ako neko moze da mi kaze u cemu je stvar bio bih veoma zahvalan. :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: 😡 😡 😡 😡

MEni se isto pre desavalo,ali sam ja pokupio neki virus i taj problem sam resio pomocu kasperskog.Isto kao kod tebe zablokira na nekih 20-30sec,a posle toga sasvim normalno radi.

Ja mislim da nije nikakav virus jer mi se komp. ponasa isto i posle reinstalacije sistem a i sve diskove sam skenirao.

...

Mozda te neki driver zeza, probaj neku drugu verziju biosa, proveri HDD od bb sektora

Overclock T-Bred-a i Kingston Hyper X DDR333? Stavi BIOS parametre na default, pa vidi da li ima problema. Pretpostavljam da si u crvenoj zoni sto se tice overclock-a. Promotri da li ima varijacija u ocitavanju napona.

Ma opusteno ljudi zaboravite ne pitanje juce sam je sprzio. 🙁
😡 😡 😡 😡

Nazad
Vrh Dno