Šta je novo?

Sta je jache: GF2 Ti ili MX460 ?

lolek

Čuven
Učlanjen(a)
26.10.2002
Poena
620
Zanima me da li je pametno da zamenim moju Prolink GF2 Ti sa 64 Mb ili da uzmem Leadtec MX460 ?

koliko cu dobiti u OPENGL igrama ?

Bolje pričuvaj pare za neku bržu kartu, ili kartu koja podržava DirectX 8.1

omnik je napisao(la):
Leadtek je brzi u svemu...

Da. 5-10%, pa ako je choveku to cilj, neka se muchi i pati.

Slozio bih se sa Alexandrom. Dobici su zaista mizerni, tako da ti to i nije bas neka kupovina. Bolje ulozi jos koji evro pa kupi neku bolju karticu.

notax je napisao(la):
omnik je napisao(la):

Ma ja sam samo procitao subject "Sta je jache: GF2 Ti ili MX460 ?" pa sam na to odgovorio :) U svakom slucaju, slazem se da NIKAKO ne vredi menjati GF2Ti za MX440 osim ako nije u pitanju trejd koji se ceni u 5-10€. Tesko da je tako...

Poz

Ako nije velika doplata - sto da ne. Mozda je Leadtek samo minimalno brze, ali ima bolju sliku i tv out (sto mislim da Prolink nema) a to se isplati neki 5-10 evra doplate.

omnik je napisao(la):
notax je napisao(la):
omnik je napisao(la):

Ma ja sam samo procitao subject "Sta je jache: GF2 Ti ili MX460 ?" pa sam na to odgovorio :) U svakom slucaju, slazem se da NIKAKO ne vredi menjati GF2Ti za MX440 osim ako nije u pitanju trejd koji se ceni u 5-10€. Tesko da je tako...

Poz

Izgleda da je neko spavao na casu ..........

Nije u pitanju MX440 NEGO MX460 !!!!!!

Znaci zanima me koliko je brzi Leadtek MX460 u odnosu na Prolink GF2 Ti, koji trenutno imam

Pa pazi nije baš i toliko malo razlika(sve zavisi kolika je doplata). MX440 je brži od GF2Ti po meni bar 15%, što znači da je MX460 još, e sad ne treba zaboraviti da je tu Prolink protiv Leadteka, Prolink koji oduvek pravio super karte ali koje nikad nisu mogle da se pohvale sa nekim overklokom, dok je Leadtek uvek tu negde kad se priča o overkloku. Tako da razlika može da bude i veća...

lolek je napisao(la):
Izgleda da je neko spavao na casu ..........

Nije u pitanju MX440 NEGO MX460 !!!!!!

Znaci zanima me koliko je brzi Leadtek MX460 u odnosu na Prolink GF2 Ti, koji trenutno imam

Pa Bane ti je odgovorio, mada ja mislim da MX460 nije brzi vise od 10%. Mnogo bitnije je da kazes kolika bi bila doplata, jer za 10-ak evra se isplati, za sve preko ostavi Prolinka.

...i sve zavisi koji MX uzmes.... :)

Mare je napisao(la):
Nije, uzmi polovan GF3...

Da, da srecno u tom slucaju. Svake prestupne se pojavi neki i uglavnom je precenjen. Traze ljudi preko 90€ a za te pare se mogu uzeti NOVI i brzi ATI modeli...

re

Jel bre jel neko ovde spomenuo
da covek ima Quadro2 pro a da tpo i ne zna.
Ja bi predlozio 10Koma otprilike 0.67din.
Nikola

Pa nije problem uzeti GF3 ali svi ih cene poprilicno mnogo. Onda bolje da sakupi josh para i uzme neku jacu graficku.

Na sezam oglasima ima GigaByte 9000Pro, nov, za 85e.
Na Benchmark oglasima ima Gainward GF4 Ti (bez garancije)
za 110e. I to je taj nabolji izbor za pare.

Nazad
Vrh Dno