Šta je novo?

Sta je Deep Web?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A nemojte dalje o tome, bolje je ne znati neke stvari. Na stranu sto je potpuni offtopic :p

Iskreno ja bi je lepo edukovao o tome,ako bi uspeo da skontam da naginje ka tome, zavisilo bi od strukture njenog drustva i par faktora, ali tako joj prikazao da jedna greska i lose joj se pise tj. ostace joj oziljak za ceo zivot i to vrlo los (ne od mene).

Branjenjem toga samo moze da bude gore, je kao sto se zna deci je najbolje to sto se brani plus i sto hoce da prkose i bogu oci a tek vama kao roditelju.

Jedino da je neki matorac u pitanju, onda nema price, dodji kad bude imala 20god.+, mada nikad nebi se vratio.

(sad citate ovo, i pitate se sta ovaj ***** trabunja, nedaj boze neko njemu dao decu)

Ja sam svoje rekao, da nisam spomenuo da lepo bi joj dao stvarno edukativni (pismeni) deo interneta o tome eto da ne bude 100% offtopic....

Poslednja izmena:
Ovo o deep web-u pola teska glupost, pola staro 10-15 godina...

A sto se tice orala i sl. razonoda - ja sam pre 12 godina imao 14 i tada je mozda 1/3 klinki jos bila nevina (za oral nisam bas siguran ni u tu cifru), tako da...
A "macori" su se pokazivali jos u predskolskom i od 1. do 4. razreda najkasnije...
Mada ne vidim kakve sve to veze ima sa pomenutom pedofilijom, bice da neko nije bas najbolje obavesten...

Jel ti imas cerku ? Ako imas i ako je u toj kriticnoj starosnoj zoni, kako je branis od drugara koji bi da joj pokazu macora ? A da pritom imas ok odnos sa njom, da te ne smatra najvecim zlotvorom na svetu posle Hitlera ?
Da ne ostanem dužan nekog odgovora...

Određene društvene pojave mogu postati svakodnevne i "uobičajene" ali to ne znači da ih treba ozvaničiti i da se trebaju prihvatiti kao društvena norma. Mito i korupcija u Srbiji su recimo, veoma časti i svakodnevi, ali ih ipak nikada nećemo prihvatiti kao legalno sredstvo za rešavanje problema.

Uzgred, sva ta deca što se seksaju od 14-e i ranije, možemo postaviti pitanje šta o tome misle kada zađu u pozne godine?!? Da, znam neke koji su počeli jako rano, čak i u moje vreme, ali danas se ne ponose time. Žene pogotovo.

Poslednja izmena:
Zapitaj se dal danas klinci idu na ekskurzije i rekreativne nastave zato sto su zeljni upoznavanja tih lokacija ili zato sto ce moci da se drogiraju, piju, puse i naravno seksaju sve bez icije kontrole ili pod jako slabom kontrolom od osobe kojoj je jedini cilj bio da za dz o trosku te "jadne" dece i njihovih roditelja ode na taj put i lepo se odmori od posla i svakodnevnice ?
Zato je glupo s jedne strane zakonom zabraniti sex pre 16-te kao sto je u Holandiji slucaj, a sa druge strane tu decu slati na ekskurzije i sl. Nadam se da kapiras ovo o cemu pricam.

A sad on topic:
ako placeni ubica trazi anganzman on vec ima ljude iz branse koji ce ga uputiti na zainteresovane klijente a nece sigurno juriiti posao po crnom netu na kojem se strane otvaraju 1 KB/s.
Isto tako i narko dileri. Sta, fale mu musterije ? Koji diler ima problem sa reklamom ? Svi imaju pune ruke posla jer se sve zna u kraju, ko sta gde i kod koga.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno