Šta je novo?

Sta je bolje?

Indiana

Cenjen
Učlanjen(a)
14.11.2012
Poena
151
Posto jedni pricaju ovako jedni pricaju onako evo jednog konkretnog pitanja?
Ja posedujem kingston 4gb ali dosao sam opet do nekog kesa pa bi kupio nesto bolje.
Ram corsair 16gb(2x8) 1600mhz cl10 ili corsair 8gb(2x4) 1866mhz cl9 ili corsair 8gb(2x4) 2133mhz cl11?

Na koju bi to masinu islo? Bitnija je kolicina, mada ne znam za sta koristis masinu? Ako koristis za gejming, bolja je svakako brza varijanta, posto ne verujem da ijedna igra moze da iskoristi vise od 5-6 GB RAM. Ako je za neki ozbiljniji posao, uglavnom je kolicina bitnija, i tad treba ici na 16 GB varijantu :)

Posedujem Asus maximus v thunder/fx, i5 3570k ,4gb kingston koju hocu da menjam? Koristio bi i za posao i za igre znaci 50-50% Mada za posao mi ne treba nesto jako posto se ne bavim renderingom, tako da bi mi vise koristilo za igre :D

To je vecita dilema, ili u tvom slucaju trilema :D Da li uzeti vecu kolicinu, manje latencije, vecu brzinu... Po meni je treca solucija najbolja, ali sacekaj jos necije misljenje :)

Pojavila mi se jos jedna memorija u opticaju samo sto je od geila cak mislim da je bolja od ova pomenuta 3modela?
Cena je tu priblizno kao i ove pomenute
U pitanju je Geil black dragon 8gb 2133mhz cl10 (GB38GB2133C10ADC)

Nije ni to lose :) Svakako je bolje od druga dva 8 GB kompleta :)

ako imas neko hladjenje za procesor Corsair se tesko uklapa posto je visok 5,5cm ja ga uzeo pa vratio zamenio za G-Skill visina 4cm, neki kazu da je cak i bolji za clok ja sam uzeo 16GB 1866MHZ 4x4.

Vrh Dno