Šta je novo?

Sta je bolje.....?

Blejd

Čuven
Učlanjen(a)
05.11.2003
Poena
604
Pozdrav! Imam AMD Athlon 2600+ Barton, i hteo bih da uzmem jaci procesor radi igrica. Sta mislite o 2800+, 3000+ ili pak 3200+?. Sta je najbolje, uzeci u obzir cenu i kvalitet?. Ili na kraju ipak da ostavim 2600+...?

type;

Najbolji je naravno AMD Athlon "Sto veci broj" +

Za igrice naravno

Ne menjaj procesor , vec (ako bas hoces nesto da)
menjas) pare utrosi u npr. 512 DDR-a (ako nemas toliko ) ,
ili uzmi bolju Graficku karticu ako nemas neku brzu .....
Neces osetiti neko ubrzanje prelaskom na malo brzi procesor

Pozdrav

Slazem se sa ovim miljenikom srpskih slova (da ne kopiram ime), nemas zasto da menjas procesor, vec bolje promeni GPU, memoriju, dodaj jos jedan HDD, ... Uvek ima nasta da se potrose pare, a procesor ti , veruj mi, nije pri vrhu liste...

Poz.

Za sada imam 512 DDR 400 Mhz, mada planiram da uzmem jos 1 GB memorije, pa da lepo rade igrice :) . A sto se tice graficke, uzecu 9800 Pro ili 9800 XT, za sada jos uvek ne znam.

O:)

Blejd je napisao(la):
Za sada imam 512 DDR 400 Mhz, mada planiram da uzmem jos 1 GB memorije, pa da lepo rade igrice :) . A sto se tice graficke, uzecu 9800 Pro ili 9800 XT, za sada jos uvek ne znam.
Nešto nisam ubeđen da je bilo kojoj igri potrebno 1.5GB rama, a za taj 9800 XT, ono, go for it cheers

Pa nisam ni rekao da je bilo kojoj igrici potrebno 1,5 GB memorije. Ali od viska memorije ne boli glava :mrgreen:

Tek će da ti bude žao! :)

Nema potrebe da imaš 1.5 GB RAM-a, ako se samo baviš igricama. Mislim da je 1 GB gornja granica za današnje uslove, bar još nekoliko meseci.

Što se tiče Radovana, on je dobra kupovina, ali će biti još bolja kad izađu HL2 i ostale igre tog "ranga" (ako razumeš na šta ciljam).

Ostavi 2600+. Al' ako već imaš love :mrgreen: , i hoćeš najbrže - onda uzmi najbrže.
Pozdrav!

CPU ti je dovoljan, brza grafika i memorija ce ti doneti mnooogo vise ubrzanja.

Hvala na savetima! Ostavicu 2600+, posto je on za sada ok procesor, uzecu jos malo memorije i Ati Radeon 9800 Pro 256 Mb. Za sada je to dosta, a za kasnije cemo videti.... cheers

Mada mozes da nadjes i lep polovan 9700Pro, ustedeces jedno 150evra a imaces max 5-8% manje performanse i to tek u 1600x1200 4AA 16AF. Vredi, razmisli. Za te pare mozes da dokupis memoriju + neki ludji gaming zvucni sistem!

Ako vec uzimas Radeta 9800 onda uzmi verziju sa 128MB ram-a
jer je kod grafickih kartica pravilo da verzije sa duplo vise memorije
imaju sporiju memoriju i obratno......
Proizvodjacu nije bas jeftino da na kartice stavlja duplo vise memorije
i da stavlja onu skuplju i brzu ....
Naravno postoje izuzeci
Pozdrav

To uopste nije tacno! Verzije 9800Pro imaju 256mb memorije i opasnu 2.2ns memoriju!

Nazad
Vrh Dno