starac je napisao(la):Pa ima li veće razlike u cijeni između tih karti? Ako nema, najbolji izbor je 7600GT, a 6600GT je tu poprilično najsporiji. Ne bih sada ulazio u detalje zašto je to tako, ali imam pitanje? Možeš li u tu cijenu ubaciti X1800GTO?
Goxy je napisao(la):Ne znam koliko ona kosta, ali ja sam za kartu spreman dati 250e maximum.
7600GT је наравно најбољи избор, на PCI-E нећеш наћи 6800GT већ 6800GS који је веома сличан по перформансама, али неисплатив, X800GTO је негде између 6600GT и 7600GT.Goxy je napisao(la):Kolika je razlika izmedju 7600GT i 6800GT, sta je tu bolje i koliko je 7600GT bolja od 6600GT i kako su to kotira ATI X800GTO
ivica je napisao(la):pa nekoje prodavao x1800gto za ~235 evra pa mislim da bi on ushio sve ovo ako vec shovek ima para..pa i Zalman da padne
Као што видиш из потписа имам сличну конфу тако да знам како је играти Oblivion на таквој конфи :S:Goxy je napisao(la):Nego da predjem ja na stvar, posto Elder Scrolls radi jadno na 6600GT sa 1Gb Ram na Venicu na 3200+, mene interesuje karta koja bi ovu igru isterala na pristojan nivo. E da li bi 7600GT to odradio?
Hajime je napisao(la):X1800GTO ili ako nemas kesa 7600gt.
7600gt imas na pcberzi gainwardov najeftiniji, mrzelo me da zovem pa proveri ako te interesuje.
Evo cene su ove 167evra, 174 i 186 u tri firme.
Evo nasao sam za 234e 1800GTO u istoj firmi gde je 7600gt 174e.
Ако узме онај MSI стварно нема потребе да се зеза с тимstarac je napisao(la):Kupi 7600GT i Zalmana VF700.
Ma, Zalman je Zalman...Atila K je napisao(la):Ако узме онај MSI стварно нема потребе да се зеза с тим![]()
Atila K je napisao(la):Као што видиш из потписа имам сличну конфу тако да знам како је играти Oblivion на таквој конфи :S:
Што се конкретно Oblivion-а тиче X1800GTO је бржи outdoors, а 7600GT indoors, што се осталих игара тиче X1800GTO није ништа посебно бржи поготово не толико да може да оправда 50е већу цену тако да ако тражиш нешто исплативо узми 7600GT+512MB RAM-a, више RAM-а ћеш сигурно осетити у Oblivion-у јер ће се учитавања између локација пристојно скратити.
За Oblivion је и 1GB RAM-а мало, идеално би било 2GB, ал' пошто немаш тол'ко кинте треба наћи компромисGoxy je napisao(la):ne ja imam 1Gb sistemskog RAM-a(Geail DDR 400 512+512 u Dual Channel rezimu) na plochi, ali najverovatnije cu da pazarim Ati 1800GTO u izvedbi MSI. Cena je, nasao sam 234e ( ima i skkuplje al sa VIVOm koji mi ne treba), a cini mi se da je Ati dugorocno bolje resenje od nVidia-e. Righ me If I wrong?
a cini mi se da je Ati dugorocno bolje resenje od nVidia-e. Righ me If I wrong?
Нисам мислио на перформансе већ на load-овање нивоа.starac je napisao(la):@Atila K
1gb ram memorije je dovoljno za Oblivion. Ja lično nisam primjetio razliku sa 2 gb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari