Ovo zvuci zastrasujuce, ali je potpuno tacno... 'ko prvi adsl-u, njemu adsl'... i slicne izreke i poslovice koje nadolaze.. 🙂Sta god da uzmes, moras da nastavis da ga uzimas jer u suprotnom gubis ADSL port tako da ako nemas stalan priliv para zaboravi ADSL jer tu nema razvlacenja kao kod kablovske i dialup-a.
original je napisao(la):....a P2P ne moze da ostvari te brzine.
byMaX je napisao(la):ljudi, ubrzo ce poceti provajderi da dampuju cene i konkurencija ce uciniti svoje. Vecina nas ce imati flat 512k za nekoliko meseci po istim cenama, realno.
Dodatni saobraćaj u količini 700+700 MB (dolazni + odlazni saobraćaj)
Dokupljuje se u okviru SezamPro ADL Basic 256/512/768 paketa
Saobraćaj se može iskoristiti dok se ne potroši, a troši se isključivo u toku trajanja ADL Basic paketa, bez obzira kada je uplaćen
Cena: 330 din
ATZIKA je napisao(la):Ne mozes da prenosis ono sto ti je od 700MB tj. 1.5GB tj. 2.5GB ostalo za sledeci mesec ali ono sto si dokupio sa 330 dindzi da.
Na to sam mislio...
Meni samo nije jasno zasto su stavili odnos 700+700 (1:1) kada teoretski ti mozes da uploadujes 1/4 od onoga sto skidas? To bi trebalo da bude 700+175 ili ajde neka bude i 200. 700 bas nema smisla. Pri tom, cisto sumnjam da mozes da nastavis da uploadujes kada ti download istekne
Ja licno mislim da se mnogo vise isplati flat. Prosta racunica kaze da teoretski moze da se skine ~60 GB mesecno sa 256 kbps sto znaci da 1 GB izadje oko 0.5 EUR. Paketi na megabajtazu su jednostavno preskupi u poredjenju sa tim. Imali bi smisla jedino kada bi postojao samo jedan paket sa maksimalnom brzinom od 768 kbps i recimo da 1024+250 kosta 10 EUR.
ATZIKA je napisao(la):(bice da je za 30 dana tacno 81000MB)
ATZIKA je napisao(la):ali sa 768 je 243000 MB ... to ti je duplo isplatljivije po tvojoj racunici, a vidim nisi to uzeo (LoL). A zasto? Mislim prosta racunica zar ne?
ATZIKA je napisao(la):E sad ovo cisto da vidite da svaka racunica moze da prodje.
ATZIKA je napisao(la):Ipak ti ADSL placas mesecno, najbitnije je da das sto manje para, a da za te pare dobijes ono sto si hteo. Ja sam se nasao u Basic paketu, vecina sebe za sad vidi u flatu za manje vise iste pare ali 3 puta manjom brzinom i to je ok.
homoludens je napisao(la):... a pritom je ovih 256flat i jeftinije ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari