Šta je novo?

Sta igrati u mrezi?

Leka

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2001
Poena
619
Koje su po vama igra dobre za pikanje u mrezi (lan). Trenitno sa ortacima igram, nfsu, warcraft3, age of mythology, call of duty. Sta bi jos moglo da se igra, da malo prosirimo dijapazon igara? Da li moze Vice city ili tako nesto. 'Ajde neki predlog.
10x

Leka

Uzmi Jedi Academy, veliki izbor likova, mogucnost ubacivanja custom skinova, kao i patentirani SW potezi, udarci i kate garantuju OPAKU zabavu, pikam to besomucno

C&C Generals:Zero Hour Najjace

Age of empires: Conquerors, i dalje neverovatna stvar, posle dugog zapostavljanja zadnjih par nedelja ne silazim sa toga sa ekipom.
Odlican je i HoMM3.

Ak volis voznje prikljuci nam se u threadu online voznje vozximo F1CC 99-02 i modove za istu,mnogo je gotivnije od NFSU

Bljak :)

Apsolutno najbolja stvar za igranje u lanu je 3-way corridor mod za WarCraft 3, popularni "Heroji".

Ajde, pa kad se izvezbate da vas pofutimo mi malko iskusniji...:D

America's Army Rulez - Online ili LAN, svejedno. OpFlashpoint je u LANu dosta tezak, zahteva ozbiljne igrace ali je zabava vrhunska kada imas prave ljude.

Ne mogu da verujem da se Generals jos uvek igra, ehh koliko se tu potrosilo sati...
...a i zbog AoM su zapostavljene mnoge devojke... kao i zbog CoD... (Respect!)

Evo ja cu da ti kazem sta se najvise igra kod nas (BG Wireless 50 usera)

igra se:

WarCraft3
StarCraft
Heroji 3
Freelenser
battlefield

Interesanto da se ne igra cs :)

history_logo2.gif
cstrike_p1.jpg

ma bezi bre, kaunter je za pozere :d

igraj starcraft ko svi pravi yebaci!

Call of Duty je keva za "kanter"...

ok, hvala na idejama, bacicu ih u razmatranje. :)

Cya

Leka

Mi u Boru jos uvek najvise igramo ,,Medal of Honor,,

Probaj i Wolfensetin Enemy Teririty, ali treba najmanje 7vs7, mada, sto vise to bolje :)

LOWRENCE je napisao(la):
Probaj i Wolfensetin Enemy Teririty, ali treba najmanje 7vs7, mada, sto vise to bolje :)

Moj glas za isti. Zabava više nego dobra. Puno servera, igra free, vrlo dinamično.

America's Army za one koji vole realističnost i sporiji tempo.

Sta je ljudi, pa niko nije spomenuo CS osim ZeX-a. :zgran:
Neka mi niko ne dira CS!!! :mad:
CS je za mene igrica na svih prvih 10 mesta multiplayer igrica :banana:

POZ :wave:

Pfff, ti mora da si neki novopeceni igrac...

Ja sam bre djuskao kaunter jos dve'iljadite, dok je bila aktuelna verzija 0.7 beta... :smoke:
E tooooooo su bili dani...

Pa normalno da ti je WC3:FT najjaci za igru u mrezi, mada mozda bi mogao da probas UT2004, ako je malo veci LAN (nikako ispod 8 kompova), ne verujem da ce da te razocara...

E da stvarno kada izlazi full?
A sto se tice novopecenog igraca, ja nisam jer sam i ja igrao kada i ti ali sam CS-u ostao i dan danas veran :D

POZ :wave:

Quake 3 najbolja mp igra ikada
mi ovde u zr pikamo to i urban teror mod :D

Warcraft 3
Heroes 3,4
Zero Hour
Soldier of Fortune 2
Desert Combat
...

Nazad
Vrh Dno