Šta je novo?

Sta i gde mozemo kupovati BTC-om / LTC-om ?

Učlanjen(a)
19.09.2000
Poena
815
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 3600 + Scythe SCMG-5100
Matična ploča
Asus B550 TUF Gaming Plus
RAM
Kingston 2x16 GB DDR4 3200 CL 16
GPU
ASUS GTX 1080 ROG Strix 8 GB
Storage
Kingston SA2000 1 TB + 2x4 TB WD Red
Zvuk
Integralac
PSU
Cooler Master V750 gold
Kućište
Thermaltake Urban T31
Monitor
HP Envy 27'' 4K
Miš & tastatura
Mad Catz RAT 5 + Genius tastatura
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra SD 256/12
Pristup internetu
  1. Optički internet
Hajde na jednom mestu da objedinimo linkove ka softveru, hardveru, restoranima, kaficima, prodavnicama... koje mozemo platiti kriptovalutama. Naravno, odnosi se na zvanicne/online prodavnice, a ne na male oglase, a posto predpostavljam da je preko 95% forumasa iz Srbije, neka se linkovi odnose ka necemu sto je 'dobavljivo/primenljivo' :D za Srbiju. Ako moderatori misle da ce ovo biti reklamni thread, neka ga obrisu.

Evo za pocetak videh u jednom podforumu da Malwarebytes Anti-Malware prihvata BTC kao opciju placanja.

mrzi me da trazim.. al ima valjda onaj restoran u bg-u dal u Admirala Geprata ili Kraljice Natalije nisam siguran
i Vila u Dubrovniku moze btc-om.. ima svasta.. mada u Sloveniji je najveci izbor sto se tice Ex-Ju

Moze na namecheap.com da se kupe domeni sa btc-om.

Odlicna tema pohvala za sve. Ima bas dosta stvari koje mogu sa BTC da se plate da ne bi sad pisao memoare coinmap.org i tu ima sve i svasta. E sad ono sto ja koristim i veoma sam zadovoljan jeste snapCard, odlicna usluga a pogotovo sto moze bilo sta iz USA da se kupi i oni nude uslugu reshiping-a. Evo quote iz maila koji su mi poslali kao obavestenje:

"Reshipping Services

We’re now at the point of serving over 3,500 users throughout 35+ countries. A major request that we’re constantly hearing is to have the option of reshipping US-based goods to various countries.

Today, we’re officially launching this service to help users outside of the US to purchase items that only ship to the US. Many of you already know that we’re very accommodating when it comes to reshipping from our office in the U.S. to everywhere you are, but we just wanted to make an official announcement that we’re building this out, to streamline the process.

If you find a U.S. merchant who does not ship internationally, or if you do not want to waste money on double or triple taxes when buying products from the U.S., snapCard’s reshipping service is a solution to this problem.

At the moment, to get started, just mention in the “Notes” section of the bookmarklet that you’ll need this package rerouted. We’ll send you an e-mail within the next 15-20 minutes with a quote. On your approval we’ll move the order ahead."

http://www.coinware.fi/

Riseri i ostala potrepstina.
Cene bolje nego na KP :)

For now only few items, but more to come! Shipping allover the World by mail.
Europe: 3-6workdays | Rest of the World: 4-11 workdays.

stavi neke cene usluga

Ovo sam uzeo Sublime Text koji je $70 na sajtu kod njih, ja sam platio dok je cena BTC bila oko $800 $71.40 / 0.0885 BTC pa sad koliko je tu njihova usluga ne znam tacno ali kolko god da je vredi jel su odlicni...

Jeste da nikoga od nas ne zanimaju ovakve stvari, ali evo jedan sajt gde primaju BTC i od pre neki dan i DarkCoin. http://armory34omvkkmgr.onion/ . Potreban je Tor pretrazivac kako bi se pristupilo sajtu :D

Nazad
Vrh Dno