Šta je novo?

Sta drzite kao ringtone?

damjann

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poena
169
mićka kitića, armina van buurena, metaliku ili nesto totalno levo :D == :):)

HTC-ov ringtone Alpha

Zar nema vec ovakva tema (mrzi me sad da trazim )

http://www.youtube.com/watch?v=DH7EqDIPfpA

A pozivi menjam ...trenutno Mrtvo Ladno - Alen Islamovic... prvih 6-7 sec produzeno 2x...

dugo darth vader-a ...dark side calling
Kod:
http://www.zedge.net/ringtones/652340/dark-side-calling-ringtone/
sad temu iz the big bang theory ili neku obicnu zvonjavu stavim
(a uglavnom je na vibri posto me nervira bilo koje zvono :d)

I sms i pozivi default Nokia melodije :d ranije sam i stavljao neke "custom", al' me već neko vreme mrzi da menjam a i toliko sam se navikao na ovo da verujem da bi' bio prvo zbunjen drugom melodijom da je druga, a tek onda razmišljao o tome da me neko zove :p

zvono: prodigy - voodoo people 2:43-2:56, malo sredjeno da bude fin loop.
alarm: licno pravio aritmicnu, aharmonicnu, atonalnu kakofoniju jer mi je sve ostalo uspavanka koliko god da je pojacano. ljudima obicno nije zabavno kad pustim. a ni meni da se budim uz to, al' kad je bitno.... zakacio sam ako neko hoce da proba. ;)

ps. kick se ni ne cuje na mom telefonu, zaboravio sam i da ga ima...

Prilozi

• Smor.rar
    126.9 KB · Pregleda: 89
Ne mogu da se setim koliko već godina koristim izvornu sicilijansku melodiju po kojoj je rađena muzika za film ''Kum'', svakako više od dve, tri godine.
Primetio sam da se mnogima sviđa, pa me obično pitaju koja je, jer im deluje poznato ili traže da im prebacim što naravno glatko odbijem.

Na poslovnom telefonu, igrom slučaja, koristim ''Buđav lebac'' što mi se sve više dopada jer skoro po pravilu nailazim na neke uniformisane bezlične melodije ljudi u okruženju a ova mi se dodatno dopada ali da ne ulazim u socijalnu problematiku spominjući džeparac koji dobijam umesto da sam plaćen za posao koji obavljam.

Ranije sam na poslovnom telefonu, za neke likove iz firme koji su me nervirali postavio neku melodiju iz crtaća, gde se onako pravo čuju krici iz džungle sa sve majmunskim podvriskivanjem. Sada to nemam pošto sam menjao telefon pa me mrzi da nameštam.

Trenuto Blue Oyster Cult - Don't Fear The Reaper

Bear McCreary - Kara Remembers

Poziv: Guns 'n' Roses - Sweet Child o' Mine 0:45
SMS: Viper car alarm

Za sve - Stereo Palma:Andale.
Za zenin poziv - Jerry Ropero: Coracao
Za kcerke - Ian Oliver: Bucovina

Poslednja izmena:
Menjao sam gomilu zvukova i melodija, ali mi je sve to dosadilo pa sad stoje default Sony Ericsson zvuci.

A skoz mi je neukusno kad nekom trešti turbofolk ili hardcore/gabber iz mobilnog, užas.

Zapravo je George Thorogood & The Destroyers - Bad to the Bone. Drž'o sam je i ja neko vreme.

Ne mogu da se setim koliko već godina koristim izvornu sicilijansku melodiju po kojoj je rađena muzika za film ''Kum'', svakako više od dve, tri godine.

Nije u pitanju sicilijanski melos, kako mnogi misle. Pesmu je u stvari komponovao Đovani "Nino" Rota za potrebe filma. Odsvirao sam je na usnoj harmonici i držao jedno vreme na telefonu. Kasnije ju je zamenio "Scarborough Fair", takođe u mojoj izvedbi.

Veoma dugo sam za zvono koristio muziku iz serije "Otpisani" - sređenu u jednu lepu celinu.

Sad koristim default rington koji je došao uz telefon.

Nije u pitanju sicilijanski melos, kako mnogi misle. Pesmu je u stvari komponovao Đovani "Nino" Rota za potrebe filma. Odsvirao sam je na usnoj harmonici i držao jedno vreme na telefonu. Kasnije ju je zamenio "Scarborough Fair", takođe u mojoj izvedbi.

Posedujem audio disk sa izvornim melodijama sa Sicilije, na kojem se nalazi melodija na koju sam mislio. Navodno je ona poslužila kao inspiracija za komponovanje filmske melodije o kojoj ti pišeš.

Da bih mogao da potvrdim ovo moraću da pronađem disk, sada je zbog ukućana prilično rano za traženje tako da je verovatnije popodne.
Svakako ću potražiti jer i mene zanima da li sam u pravu.

Nisam napisao u prvoj poruci, da za pozive supruge koristim jednu lepu staru pesmu Arsena Dedića koju peva Gabi Novak a zove se ''On me voli na svoj način''.

Reči u slučaju da nekoga zanima poezija:

On ne pise nježna pisma
nikad o tom ne govori
ne zna srce da otvori
al' ja vidim sto mu značim

On me voli na svoj način
On me voli na svoj način

On ce poći tko zna kamo
on se vraća kasno noću
al' i takvog ja ga hoću
slab je pa se pravi jači

On me voli na svoj način