Šta je novo?

Sta drzite kao ringtone?

ovo [YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YNlDczS4YK4&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YNlDczS4YK4&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

http://www.youtube.com/watch?v=IjOhgwRb_wk American Beauty(DnB Remix) - Matrix and Futurebound
ili to ili fleetwood mac rhiannon ... ta dva koristim vec 3,4 meseca (sto je za mene retkost obicno cesto menjam)

Poslednja izmena:
Onaj default rington sa Nokie... :d

Zakonom bih zabranio "Nokia tune"...ako me nesto nervira to je ta melodija... i kad cujem da nekom fon tako zvoni automatski zakljucujem da tog nekog fon ne zanima ni malo u zivotu i da ga je mrzelo da ode u settings bar da preslusa druge melodije i stavi neku drugu,ako nista drugo da se ne bi cimao po gradu kad svakom trecem zazvoni "nokia tune" ... Nadam se da nisam usamljeni slucaj po ovom pitanju,ako jesam,onda mora da sam lood :d:p

i kad cujem da nekom fon tako zvoni automatski zakljucujem da tog nekog fon ne zanima ni malo u zivotu i da ga je mrzelo da ode u settings bar da preslusa druge melodije i stavi neku drugu

Nije svako opterećen glupostima. Rekao bih da ima mnogo važnijih stvari i problema u životu. Mnogima mobilni nije fetiš i ne žele da robuju stvarima.

@Vex, nije tako... Jednostavno su mi glupe druge melodije, a kad sam n82 hackovao i zezao se sa programima i update sw tamo vamo, dodavao srpski jezik... znaci nije da me ne zanima. ;)

System of a Down - Chop suey, stoji mi tako jedno 3 godine :p

domestic - nonhuman ili moskri - zvuk evolucije,al onaj njegov deo ...

Poslednja izmena:
@Vex, nije tako... Jednostavno su mi glupe druge melodije, a kad sam n82 hackovao i zezao se sa programima i update sw tamo vamo, dodavao srpski jezik... znaci nije da me ne zanima. ;)
Nema potrebe da mu se "pravdaš". Vidiš da nešto nije u redu...

BTW, ja koristim Ring Ring.

Ma taman posla,nije se to odnosilo konkretno na tebe ;) NHF! Tvoj post me je samo podsetio da iskazem sta generalno mislim o doticnom ringtone-u...to je moje misljenje i zapazanje ,ne mora tako da bude . Apsolutno je da ima vecih stvari i problema u zivotu...nekima i sitnice zivot znace...ne znam zasto se na prvu to karakterise kao "puknut u glavu", fetish i robovanje stvarima??? Ako je fucking promena default ringtone-a tako karakterise,sta su onda silna OC i modovanja na forumu, na primer??? :S:

Nokia N8 promo, isekao sam po meni najzanimljiviji deo... izvolte :)

Prilozi

• ring_nokia_n8_promo.zip
    483.8 KB · Pregleda: 43
Ja sam iskomponovao nesto sebi na starom k500i, prebacio na n73 i to sad koristim (instrumental midi dakle...)

za sms/email/notification zvono iz serije The Unit :)

Iron Maiden - Rainmaker

Queen- bohemian rhapsody
Free- all right now
Chuck berry- johnny be good

temu iz conan the adventurer crtaca

Vrh Dno