Šta je novo?

Sta da radim sa mojim SyncMasterom 957p?

• Začetnik teme Začetnik teme PHD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

PHD

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
604
Jednostavno mi igra slika, ali ne u svim delovima ekrana vec samo u donjem i gornjem desnom cosku. To je ranije bilo jako mali deo, ali se sve vise siri.

Da li postoji neko jednostavno resenje ili ova krntija mora da se menja (jos uvek je pod garancijom)?

PHD je napisao(la):
Jednostavno mi igra slika, ali ne u svim delovima ekrana vec samo u donjem i gornjem desnom cosku. To je ranije bilo jako mali deo, ali se sve vise siri.

Da li postoji neko jednostavno resenje ili ova krntija mora da se menja (jos uvek je pod garancijom)?

Odmah idi reklamiraj. Igranje slike nije uobichajna stvar.

to je ono sitno treperenje od kojeg bole oci, nije neko ekstremno igranje. svaki put kad sednem za racunar zaboli me glava. woofer mi je na neka dva metra od monitora. rekli su mi da to ima neke veze (ne strucnjaci), pa se ja okrecem benchmarku kao najvecem trustu it mozgova u nas...

sta mi je ciniti

PHD je napisao(la):
to je ono sitno treperenje od kojeg bole oci, nije neko ekstremno igranje. svaki put kad sednem za racunar zaboli me glava. woofer mi je na neka dva metra od monitora. rekli su mi da to ima neke veze (ne strucnjaci), pa se ja okrecem benchmarku kao najvecem trustu it mozgova u nas...

sta mi je ciniti

Pa pomeri woofer i skapiraj je li do njega, za pochetak

A jesi probao sa degauss-om - to je pomagalo kad je neki jaci magnet blizu monitoru - ako degauss smanji skakanje slike onda je mozda do woofera. Jesi probao da odneses monitor kod nekog prijatelja i vidis da li se i kod njega desava isto - istog inteziteta. Ako se desava onda slobodno idi u firmu gde si kupio i pozovi se na garanciju

Skot je napisao(la):
A jesi probao sa degauss-om - to je pomagalo kad je neki jaci magnet blizu monitoru - ako degauss smanji skakanje slike onda je mozda do woofera. Jesi probao da odneses monitor kod nekog prijatelja i vidis da li se i kod njega desava isto - istog inteziteta
Ili manje naporan posao - neka premesti racunar na drugo mesto u stanu i proba.

ma prvih 15-a min je ok gde god da ga stavim, ali posle jednostavno pocne da divlja

Nazad
Vrh Dno