Šta je novo?

Sta da radim [photoshop 7]

Zombi

Čuven
Učlanjen(a)
13.06.2002
Poena
619
Neznam koji mu je, na starom nije teo da radi, i evo sada digo novi sys i o5 isto....
A na drugom masini radi bez problema
Menoi ovo javlja pri paljenju

meni se slicno desavalo ali meni udje totalno i onda blokira cim kliknes na bilo koju alatku. To je bilo zbog nekog andromeda plug-ina

Koja masina je u pitanju, koji OS, da li je probano sa nekom drugom verzijom Photoshopa 5 ili 6.

Desavalo se to i meni u Internet kafeu, 25 istih (gostovanih) konfiguracija, na nekima radi a na nekima greska kao kod tebe...
kad se restartuje racunar hoce da proradi mada brljavi posle u toku rada... konf. AMD XP1800+, MSI KT333, 256ddr, inno GF4 MX440
I mene zanima ako neko ima resenje....

duron 1.1
xp profesional, ma radio mi je on pre na istom windowsu i na istoj masini, nego poslednja dva puta nije hteo, ne znam koji mu je?!?!?

Ma najjace da je virus, sveze formatirana masina i novi win, i cim sam digo sve programe da upalim photoshop da ga confing i on greska :-x

Da nije mozda do oštećenog diska, možda pomogne drugi cd...

Probaj stariji Photoshop...ako radi, onda mora da je problem do tvog CDa Photoshopa 7

Zombi je napisao(la):
Ma najjace da je virus, sveze formatirana masina i novi win, i cim sam digo sve programe da upalim photoshop da ga confing i on greska :-x
Dve particije, neki program na drugoj (neformatiranoj), nesvesno si pokrenuo EXE koji je poceo da kaci i sveze instalirani Win i particiju. SVe je moguce, mada sumnjam da je to u tvom slucaju, sto rece Bane® probaj drugi CD...

Pa ljudi nije da sam bas toliko mutav probao bi i drugi cd naravno, ali 3p je u tome sto radi na drugom masini isti taj photoshop, nemam 2particije!
j probacu stariji photoshop pa cu da vam javim...
:rolleyes:

radi 6-ica :eek:

i jel zna neko odgovor za moju muku? :eek: :eek: :eek:

hahaah, mislis da ce da mi odgovore?!? :D

Pa moguce... jes' da taj S/N verovatno ima i milion+ drugih ljudi ali, mozda otvore svoje veliko srce i posalju ti novu kopiju, sve sa knjigom "learn PS in 24h" :mrgreen: :p

Hahahahaha :D :D :D :D :D :D
lepo si me nasmejao :D :D :D :D :D
aj probacu
hhaahhaaha....

Vrh Dno