ne mogu da kazem sta se tebi najvise isplati, jer imas stvarno solidnu "kombinaciju", mislim to sto kazes da ti nude iz mts zvuci stvarno ok, pogotovo ako planiras da telefon prodajes... s tim u vezi, racunaj da ostajes na mts mrezi naredne dve godine - znaci vezujes se trenutno za firmu u kojoj se ne zna "ko pije, a ko placa", cini mi se da su u totalnom rasulu. ukidaju tarife, ubacuju nove, a pri svemu tome sistem kao sistem ne funkcionise (za sve sto ti treba moras u poslovnicu, pa u red pa cekaj), i kada neku uslugu aktiviras treba da "gledas u bob" da li je zaista aktivirana, a da ne pricamo o podnosenju reklamacija svaki cas. sve ovo sam prosao u poslednjih godinu dana na mts mrezi (iako sam na postpaidu vec neki 8 godina - mts). iz tog razloga sam pre dva meseca presao u telenor, i totalno se iznenadio funkcionisanjem celog sistema. sve se radi preko neta ili preko automata, call centar nisam zvao nijednom, a o odlasku u poslovnicu da ne pricam provera stanja dostupna vec od 2.-3. u mesecu)... sad, mts ce verovatno ubrzo postati neka druga firma (verovatno T-mobile), a pitanje je ko ce doci i kakve ce im cene biti...
ja da sam na tvom mestu ne bih se vezivao u ovom trenutku na dve godine, bar ne za mts. takodje ide i Nova godina, blizi se MNP, ko zna sta ce tek onda biti u ponudi kod mts, Telenora ili Vipa... ja bih sacekao, i licno i cekam da vidim sta ce biti, ali kazem ako ti je prioritet da uzmes za "dz" dobar telefon i da ga prodas, tu ti ne mogu pomoci, jer ti najbolje znas sta je napovoljnija opcija za tebe u tom slucaju...