Šta je novo?

Sta da radim - MTS ili Telenor?

duler

Slavan
Učlanjen(a)
13.08.2007
Poena
319
Taman sam se spremio da od nove godine predjem sa mts na telenor kad izbacise ovu mix net tarifu i skroz me vratise na pocetak. Jos me danas zovu iz mts i nude mi 80% popusta na pretplatu u narednih godinu dana ili nokiu c6 za dinar (koju bi odmah liferovao), a ja bi najradije Galaxy S uzeo, ali njega ima samo u Handyu itt. na mix net L! Vidim da nude i wave 8500, da li pa njega da trazin za dz? Citao sam da mozes i da se cenkas sa njima, u mts, cini mi se bas ovde na forumu je neko pisao? I sta sada da radim? Ajde neka sugestija od prijatelja!

ne mogu da kazem sta se tebi najvise isplati, jer imas stvarno solidnu "kombinaciju", mislim to sto kazes da ti nude iz mts zvuci stvarno ok, pogotovo ako planiras da telefon prodajes... s tim u vezi, racunaj da ostajes na mts mrezi naredne dve godine - znaci vezujes se trenutno za firmu u kojoj se ne zna "ko pije, a ko placa", cini mi se da su u totalnom rasulu. ukidaju tarife, ubacuju nove, a pri svemu tome sistem kao sistem ne funkcionise (za sve sto ti treba moras u poslovnicu, pa u red pa cekaj), i kada neku uslugu aktiviras treba da "gledas u bob" da li je zaista aktivirana, a da ne pricamo o podnosenju reklamacija svaki cas. sve ovo sam prosao u poslednjih godinu dana na mts mrezi (iako sam na postpaidu vec neki 8 godina - mts). iz tog razloga sam pre dva meseca presao u telenor, i totalno se iznenadio funkcionisanjem celog sistema. sve se radi preko neta ili preko automata, call centar nisam zvao nijednom, a o odlasku u poslovnicu da ne pricam provera stanja dostupna vec od 2.-3. u mesecu)... sad, mts ce verovatno ubrzo postati neka druga firma (verovatno T-mobile), a pitanje je ko ce doci i kakve ce im cene biti...

ja da sam na tvom mestu ne bih se vezivao u ovom trenutku na dve godine, bar ne za mts. takodje ide i Nova godina, blizi se MNP, ko zna sta ce tek onda biti u ponudi kod mts, Telenora ili Vipa... ja bih sacekao, i licno i cekam da vidim sta ce biti, ali kazem ako ti je prioritet da uzmes za "dz" dobar telefon i da ga prodas, tu ti ne mogu pomoci, jer ti najbolje znas sta je napovoljnija opcija za tebe u tom slucaju...

i meni uskoro istice dvogodisnji ugovor[z400 iz paketa sam izgubio/ukrali posle 3 meseca :D ] racuni su bili veliki tako da bas i nisam imao srece sa mts,i taman kad sam razmisljao o promeni operatera-mix net L tarifa :d,u svakom slucaju placam tako oko 2000 rsd sa mix 1000+extra sms 300+ 3g tako da mi ovaj tarifni profil odgovara.
e sad,da li da zovem da se cenjam/pregovaram? koji aparat da jurim,mislio sam vivaz jer mi se jedini iole svidja od touch screenova,a nerezonski je uzeti neki prosecan ''nepametan'' :d telefon u ovom paketu.. ne treba mi net za tvitere maj fejsove itd jer ih nemam ali opet dobro bi mi dosao za ubijanje dosade.

ako neko ima iskustva u ''pregovorima'' sa mts imperatorima neka kaze.. koji fon da trazim,mozda dil oko mesecnih racuna.. ja bih crni vivaz ali ako neko ima bolju ideju neka predlozi.

Nazad
Vrh Dno