dowlamen
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.12.2012
- Poena
- 169
necu navesti celu konfiguraciju,,,ali evo nesto otprilike,, nisam zahtevan korisnik pc-a,,,ne treba mi za neke astronomske radove,,,znaci net,maximalno stabilan i hladan pc koji ima solidno mocnu masinu da pokrene gta 5 i buduce neke igre kao pes 201???? ,nba 2k1???, i tako to,mogu to i sa sadasnjom konfom,ali je sve vec zastarelo pa za uz koju konfu bi osetio veci boost od sadasnje .. da budem miran makar 3 godine
1---- kombinacija
mb - msi a88x g-45 gaming u kombinaciji sa processorom amd athlon x4 860k
8gb rama,ssd ,,bitno mi je da uzmem ssd ,vidim maticna i processor kostaju dosta jeftinije nego sto sam ocekivao ,da li je to dobra kombinacija,,da budem miran neko vreme..koliko ce biti bolje od q9550 sa 4 gb ram na 1600 mhz i x48 plocom koja nazalost ne podrzava ni usb 3 ni sata 3,ali radi ko zmaj
ili ...
2-----
mb - neka z77 ploca u kombinaciji sa i5 2500k ili ako nadjem i7 2600k
8 gb rama,ssd takodje i ovu grafu necu menjati za sad
,,
pa se pitam ,,intel je iako starija arhitetkura od amd ovog processora ,,intel je ipak intel,,pa da li cu ja za te novce koje dam za i5 ili i7 imati mnogo bolju masinu nego 860k koji mi dodje jeftinije resenje za dobar pc???
1---- kombinacija
mb - msi a88x g-45 gaming u kombinaciji sa processorom amd athlon x4 860k
8gb rama,ssd ,,bitno mi je da uzmem ssd ,vidim maticna i processor kostaju dosta jeftinije nego sto sam ocekivao ,da li je to dobra kombinacija,,da budem miran neko vreme..koliko ce biti bolje od q9550 sa 4 gb ram na 1600 mhz i x48 plocom koja nazalost ne podrzava ni usb 3 ni sata 3,ali radi ko zmaj
ili ...
2-----
mb - neka z77 ploca u kombinaciji sa i5 2500k ili ako nadjem i7 2600k
8 gb rama,ssd takodje i ovu grafu necu menjati za sad
pa se pitam ,,intel je iako starija arhitetkura od amd ovog processora ,,intel je ipak intel,,pa da li cu ja za te novce koje dam za i5 ili i7 imati mnogo bolju masinu nego 860k koji mi dodje jeftinije resenje za dobar pc???