Šta je novo?

Sta da kupim od LCDTV??

eufrat

Slavan
Učlanjen(a)
23.04.2008
Poena
405
Moja oprema  
Laptop
Macbook Air M1
Hocu da kupim LCDTV samo ne znam koji bi mi najbolje odgovarao, jedino sto treba da bude 42" i da je HD (ne mora biti full HD jer je mnogo skuplje a i imam xbox360 a oni ne podrzavaju full HD vec 720p max)....Ne gotivim Samsung uopste, a cuo sam da Philips ima mnogo dobre LCDTV-e pa ako neko ima neke predloge samo izvolite.....

Ne svidja ti se kako Samsung zvuci ili sta? Hehe, navedi sa koje razdaljine bi ti to gledao i do koliko novca. Samsung ima extra panele ali nisu na svim Samsung tv njihovi paneli na zalost. Baci pogled na Panasonic PV80, ima 100Hz i kazu da sa X-Boxom radi extra.

Kako vam se čini ovo? Jel imao neko iskustva ili video na delu? I šta je ovo što se dobija za dž?

Toshiba 42xv500

f_adm_708a092.jpg

Dobija se ili da kazem dobijao se D3 risiver za kabovsku. Ta akcija trajala je do danas pa moguce da ce vec od sutra biti drugih cena (nadamo se nizih).

Ne svidja ti se kako Samsung zvuci ili sta? Hehe, navedi sa koje razdaljine bi ti to gledao i do koliko novca. Samsung ima extra panele ali nisu na svim Samsung tv njihovi paneli na zalost. Baci pogled na Panasonic PV80, ima 100Hz i kazu da sa X-Boxom radi extra.
Samsung nikad nisam voleo....nije bitan razlog, *** :D
razdaljina je oko 3 m a ishao bi do 1000e...
pogledacu taj Panasonicov

Ako igrash xbox, gledash dvd/divx/720p filmove i domaci program, onda bi ti plazma bila najbolje reshenje, i to bash onaj v80. 3 metra je za te potrebe sasvim ok (720p ripovi sa kompa i sa 3m razdaljine izgledaju opasno na toj plazmi)

Ako planirash da gledash full hd....Npr, full hd ripove (ne toliko masovni kao 720p), sony ps3, hd satelit...onda full hd :)

Samsung ne volish jer kinezi imaju radnju ispod tvog stana pa ti smrdi kad im dodje vreme ruchku :D

Taj D3 ti sluzi da dobijash kablovsku digitalno. Bolja slika, bez shuma, kao da imash totaltv. Al` opet, kablovski provajder bi trebalo da ti da D3 dekoder na koriscenje. Kao kad uzimas adsl. Svaki provajder ti daje modem na koriscenje.

Poslednja izmena:
Licno iskustvo je da meni 37" je dobro za 2-2.5m a za 3m preporucujem i 40-42". Sada idi u prodavnicu i pogledaj, oceni pa uzmi velicinu koja tebi odgovara. Panasinic PV80 stvarno se lepo ponasa i sa HD i sa SD signalom, ali na netu procitao sam da novi modeli Samsunga serije 6 valjda najbolje se ponasaju u HDTV klasi sa SD signalom, a tek HD. Na zalost, jos ih nisam video uzivo. Ali video jesam neke FullHD Plazme i mogu reci da sto se tice filmova definitivno lepsa slika u odnosu na LCD samo sto su dosta skuplje. LCD je extra za desktop, ali 1920x1080 je toliko i na Plazmi i na LCD pa PS3, PC games i filmovi su .... ludilo.

Video sam tog Panasonica (42PV80) extra je....
sad josh samo ako neko moze da mi preporuchi neki dobar Philipsov LCDTV (42" do 1000e), pa da ja to lepo uporedim i koji mi vishe bude odgovarao pazarim...

Nazad
Vrh Dno