Bokaco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.10.2003
- Poena
- 649
U strasnoj sam frci, pa bi vas najiskrenije molio da mi kako znate pomognete. Naime, kupio sam televizor samsun 55, …m63… model. I lepo je sve bilo pola sata dok nisam primetio da slika iako ima super ostrinu i contrast ima totalno unistenu geometriju. Znaci, ako imamo tri ista lika jedan do drugog, onaj na kraju je spljosten, onaj u centru je rasiren, samo onaj izmedju njih izgleda normalno. Ovo vazi kada idemo po horizontali dok sup o vertikali ta iskrivljenja manje izrazena.
E sad, odem ja do prodavnice da pogledam i drugi tv, kad i na njemu one reklame koje idu na razim kanalima sa desna na levo se malo skupljaju i sire.
Pa jesam li ja lood! Zar ne mogu od novog tv-a da ocekujem bar normalnu sliku, ako vec ne ocekujem d ace raditi vise od 3 godine?
Sta da radim, da li je ovo za reklamaciju? Ima li neko ovakva iskustva?
PS. Servisni meni na samsungu nema opciju za horizontalno razvlacenje slike, a molim vas da mi ne brojite sto nisam uzeo soni i sl. Stvarno sam u problemu sa parama.
E sad, odem ja do prodavnice da pogledam i drugi tv, kad i na njemu one reklame koje idu na razim kanalima sa desna na levo se malo skupljaju i sire.
Pa jesam li ja lood! Zar ne mogu od novog tv-a da ocekujem bar normalnu sliku, ako vec ne ocekujem d ace raditi vise od 3 godine?
Sta da radim, da li je ovo za reklamaciju? Ima li neko ovakva iskustva?
PS. Servisni meni na samsungu nema opciju za horizontalno razvlacenje slike, a molim vas da mi ne brojite sto nisam uzeo soni i sl. Stvarno sam u problemu sa parama.