goran11111
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.08.2005
- Poena
- 304
Pre tri meseca podnesem ja zahtev telekomu za ADSL
Prodju 2 meseca ja odem licno oni mi kazu da se ceka oprema
Nakon toga ja podnesem zahtev kod sezama, ovi me zovu sledeci dan
i kazu mi da oprema vezano za centralu u posti treba uskoro da stigne.
Nakon nedelju dana zovu me iz sezama da mi kazu da je oprema stigla
i da sam prvi na listi za instalaciju. Nakon nedelju dana mi jave da su izasli
da instaliraju opremu ali je instalacija prekinuta jer je vec oprema instalirana i to za
telekom i da prvo moram da ukinem zahtev kod telekoma.
Ja onda zovem telekom i ovi mi kažu da je oprema instalirana i da se cekaju samo formalni ugovori.
Prodje jos jedna nedelja ja odem u telekom vidim ljudi potpisuju ugovore i uzimaju ADSL rutere. Pitam sto me ne zovete odgovor bicete pozvani sledece nedelje da potpisete ugovor.
Prodje i ta nedelja niko me ne zove, ja opet odem u telekomi i dobijem da
oprema jos nije instalirana na centrali kod mene i da se ceka. Ja poludim pokusavam da im objasnim da je ta oprema vec bila instalirana i da su mi to potvrdili iz telekoma i iz sezama ali nista - ostaje mi da cekam.
Prodju 2 meseca ja odem licno oni mi kazu da se ceka oprema
Nakon toga ja podnesem zahtev kod sezama, ovi me zovu sledeci dan
i kazu mi da oprema vezano za centralu u posti treba uskoro da stigne.
Nakon nedelju dana zovu me iz sezama da mi kazu da je oprema stigla
i da sam prvi na listi za instalaciju. Nakon nedelju dana mi jave da su izasli
da instaliraju opremu ali je instalacija prekinuta jer je vec oprema instalirana i to za
telekom i da prvo moram da ukinem zahtev kod telekoma.
Ja onda zovem telekom i ovi mi kažu da je oprema instalirana i da se cekaju samo formalni ugovori.
Prodje jos jedna nedelja ja odem u telekom vidim ljudi potpisuju ugovore i uzimaju ADSL rutere. Pitam sto me ne zovete odgovor bicete pozvani sledece nedelje da potpisete ugovor.
Prodje i ta nedelja niko me ne zove, ja opet odem u telekomi i dobijem da
oprema jos nije instalirana na centrali kod mene i da se ceka. Ja poludim pokusavam da im objasnim da je ta oprema vec bila instalirana i da su mi to potvrdili iz telekoma i iz sezama ali nista - ostaje mi da cekam.