Šta je novo?

sta covek da kaze na ovo

goran11111

Slavan
Učlanjen(a)
30.08.2005
Poena
304
Pre tri meseca podnesem ja zahtev telekomu za ADSL
Prodju 2 meseca ja odem licno oni mi kazu da se ceka oprema
Nakon toga ja podnesem zahtev kod sezama, ovi me zovu sledeci dan
i kazu mi da oprema vezano za centralu u posti treba uskoro da stigne.
Nakon nedelju dana zovu me iz sezama da mi kazu da je oprema stigla
i da sam prvi na listi za instalaciju. Nakon nedelju dana mi jave da su izasli
da instaliraju opremu ali je instalacija prekinuta jer je vec oprema instalirana i to za
telekom i da prvo moram da ukinem zahtev kod telekoma.
Ja onda zovem telekom i ovi mi kažu da je oprema instalirana i da se cekaju samo formalni ugovori.
Prodje jos jedna nedelja ja odem u telekom vidim ljudi potpisuju ugovore i uzimaju ADSL rutere. Pitam sto me ne zovete odgovor bicete pozvani sledece nedelje da potpisete ugovor.
Prodje i ta nedelja niko me ne zove, ja opet odem u telekomi i dobijem da
oprema jos nije instalirana na centrali kod mene i da se ceka. Ja poludim pokusavam da im objasnim da je ta oprema vec bila instalirana i da su mi to potvrdili iz telekoma i iz sezama ali nista - ostaje mi da cekam.

na ovo tvoje, covek stvarno nema nista da doda ,) jer pravi si genijalac!

Chekaj, pa jel si pre Sezama koristio Telekomov ADSL ili nisi???

Koliko se meni cini prijavio se za oba pa u fazonu, sta pre stigne.

Ja sam ADSL cekao skoro 8 meseci .... fala bogu u tom periodu sam imao KDS-ov kablovski

Moj kum se ISTO ovako pravio PAMETAN pa se prijavio kod 3 provajdera.ISTA situacija ISTI slucaj pa je cekao 1 i po mesec dana za ADSL.Jedino sto je on dosadan ko proliv pa je zato proslo brze.Odlucio se za Beotel pa je isao u Telekom da raskine sa njima jer te Telekom rezervise cim se prijavis pa ostali mogu da duvaju.

Nema veze kad im ne trebaju korisnici
Idem na kablovski
Jeste losiji i spor al cu ga bar dobiti odmah

Poslednja izmena:
Jeste losiji i spor al cu ga bar dobiti odmah

Tu si se tek prevario, pvo preko kabla je svakako brže za brzinu koju uzmeš (ADSL 512 kb ~ 52 kB, kabl 512 kb ~63kB:trust:), a kao drugo i tu ćeš se načekati jer se svi ponašaju kao da im tvoje pare netrebaju

Naravno sve pod uslovom da kabal radi kako treba. :)

Hm ja sam isto uradio .... i odusevio sam se bezobrazlukom u Srbiji po 100000put ... naime receno mi je kod sva 3 provajdera da se ceka neka oprema bla bla bla ... i onda javlja se samo Telekom ... mani iskreno on ne odgovara (iznajmljujem stan i moram ja da potpisujem ugovor i prebacujem kasnije a ne moj retardirani gazda) ali sam namerno zvao da bih video kad je oprema ugradjena, kazem ja njima resio sam problem interneta (i jesam) i da je proslo mesec dana od zahteva i da ljudi nemogu da cekaju na njihovu nesposobnost da posalju nekog da ugradi sta god.... e sad onda posle 10 dana zovu ponovo .... ista prica ja reko ne rekao sam vec kolegi vasem da me ne zanima usluga koju cekam vise od mesec dana ... i onda kao Forum racunari .. posle 2 meseca ponovo se javljaju ... bla bla trebate da potpisete ugovor itd ... kolikina bezobrazluka i monopola je neverovatna u Srbiji.

stvarno ne znam kako si se usudio da podneses zahtev kod drugog provajdera posle samo 2 meseca cekanja.

Poslednja izmena:
Vrh Dno